29.9.06

Neulo ja narise!

Ekaksi: pojalle kans! Kyllä nyt kelpaa leikkiä hiekkalaatikolla vaikka ilmat hiukan viileneekin kun ei lapaset tai sormikkaat häiritse leluilla leikkiessä:

Kyynäkärmekset / kämmekkäät
Lanka: Opal, pikku nöttönen riittää näihin.
Puikot: 2,5 mm
Malli: oma
Saatesanat: Poika 3vee on jo aivan ihastunut noihin kyynäkärmeksiin. hän on pitänyt toista sisällä koko sen ajan mitä minulta meni toisen neulomiseen. Nyt hän on iloinen kun molemmissa käsissä on oma ranteenlämmitin/kämmekäs, tai näin meidän kesken; kyynäkärmes.

Minun EI ollut tarkoitus aloittaa nyt mitään uutta työtä, mutta hätä ei lue lakia. Tuo liukuvärjätty lanka pääsi 3 mm kippuraiselle ällöpuikolle, (puikko vie minulta terveyden!!) ja kas, Kirihän se siitä alkoi muodostumaan:


Eilisiltana telkkarissa, oliskohan ollut Everwoodissa, oli nätti tyttö jolla oli kivannäköinen lankakauppa. Hän puhui Stitch'n Bitch -aatteesta joka oli vapaasti suomennettu Neulo ja Narise! Käännös oli minusta niin hupaisa, että taidankin ottaa sen omaan sanavarastooni!

Photobucket - Video and Image Hosting

Neuleideat 2006 -kisaan on tullut ehdolle jo pari virkattua työtä. Ideat ovat niin kivoja että päätin laajentaa kisan arvonta -osuutta kattamaan sisäänsä myös muilla kädentaitojen aloilla toteutetut työt. Siis nyt neulottujen lisäksi myös virkatuilla, punotuilla, nyplätyillä ym. kädentaitojen taidonnäytteillä pääsee mukaan arvontaan yhden lipun verran. Kaksi muuta sarjaa säästän neuleideoille! Osallistujia on vielä aika vähän, joten nyt jokaisella on hyvät mahdolisuudet voittaa joko arvan, minun suosion tai yleisön suosion kautta. Aikaa on vielä just ja just kuukausi, joten nyt tohinaksi!! Mars!! Olethan aloittanut jo oman työsi!?!

Katso osallistuneet kisatyöt täältä!!

6 kommenttia:

Satu U kirjoitti...

Hih naristaan sitten....
Kirihän se...juu! Ja ihana väri!
Niin ja nuo pojan kämmekkäät on tosi mageet!!

Helmis kirjoitti...

No joo, se niitten narina meni kyl vähän ohi aiheen :P.
Meilläkin katsoi isäntä vähän viileästi aamulla, kun sanoin poikkeavani lankakauppaan asioille. :D

Hannaliini kirjoitti...

Minäkin ihailin sitä Everwoodin lankakauppaa... Tuommoinen kun olis oikeastikin, tosin ehkä mieluummin ilman sitä myyjää/omistajaa...

sibylla kirjoitti...

kivat kämmekkäät ovat nuo! Minäkin neulon ja narisen;) Myös katsellessani Tv:tä.

Kanerva kirjoitti...

Minulle tuli nyt hirmuinen halu nähdä Everwood - ensimmäinen kerta, kun tv:n hävittäminen koko huushollista harmittaa.

Kivat kämmekkäät, kyllä kelpaa leikkiä! :)

Mörkö kirjoitti...

Aivan ihania kämmekkäitä olet tehnyt, varsinkin nuo alpakkaiset houkuttelevat kovasti siihen, että omista alpakoista tulisi sittenkin kämmekkäät eikä palmikkolapaset..