13.9.06

Mistäs nyt tuulee?

Syysflunssa. Pah. Sitä minä nyt viimeksi olisin kaivannut. Päätä särkee, korvissa humisee, kurkku on kipeä ja huimaa. Jäsenien pahin kolotus on jo mennyt ohi, mutta varsinkin hartiat ja selkä on yhä kipeänä.

Eilisen neulontasaldo on ollut vähäpätöinen. Olen yrittänyt ihan tietoisesti neuloa hiukan vähemmän tai kevyemmin(tai jopa olla neulomatta mutta siihen en vielä ole päässyt). Syynä on jo jonkin aikaa kipeilleet käteni, jotka tuon patalapun neulomisen myötä taas hiukan pahenivat. Yritin siis vain suunnitella huivia, jota olen pyöritellyt mielessäni jo kauan, mutta en vain onnistunut toteuttamaan ajatuksiani. Neuloskelin pikaversioita jonkin verran ja purin lähes yhtä paljon. Testilankana oli mohair, joten sitä ei puolikuntoisen kärsivällisyydellä purettu ihan kaikkea; osa lensi sotkuisena takkumyttynä roskikseen. Nyt en edes tiedä että haluanko kokeilla tuota ajatuksieni huivia vai en. Ehkä jonain parempana päivänä.Kipeitä ranteita varten aloitin ranteenlämmitintä. Tuollainen kevyt neulonta sujuu ihan hyvin eikä se tunnu missään (huivi tai muu helppo ja kevyt). En vain juuri inspiksen tullessa päässyt lankavarastolleni, joten aloitin ranteenlämmittimen hätäpäissäni hermanninallen nenää varten olohuoneeseen tuodusta vaaleanpunaisesta floricasta (mitä se tekee vielä olohuoneessa??). Nyt sekin vain irvailee minulle ja todennäköisesti puran koko reppanan heti kun tästä tietokoneelta pääsen.

Tänään en ole vielä päässyt neulomaan juuri lainkaan. Vielä on pikku hetki aikaa ennen nukkumaanmenoa, mutta neulonnan kohde on hiukan hakusessa... puolikuntoisena flunssan kourissa vanhat työt ei oikein nappaa ja uusiakaan en viitsisi järkisyistä aloittaa. Noh, toisaalta poika niin nätisti toivoi niitä sinisiä sukkia ja olen tänään ollut hänellekin niin kiukkuinen, että pitäisikö minun... mutta jos kuitenkin sitä ennen saisin itselleni jotain noihin ranteisiin. Katsotaan sitten huomenna, että saanko tänään mitään aikaiseksi vai en.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Älä ihmeessä pura! Tuohan on kohta valmis ja toinen valmistuu yhtä nopeasti.

Kanerva kirjoitti...

Millaista tuo Florica on? Osaatko sanoa saisiko siitä vauvalle peittoa?

Minusta tuo ranteenlämmitin on kivan näköinen.

Sia kirjoitti...

Ranteenlämmitin on jo lähes historiaa. En vielä purkanut sitä, mutta puikot ovat jo paremmissa töissä. Palmikkokuvio on ihan jotain muuta kuin ajattelin, joten puikoilla on nyt alpakkaversio. Tosin ilman palmikoita.

Kanerva, minä pidän Floricasta eniten Novitan langoista. Se on 100% villaa, mutta ei juuri kutita. Puikkosuositus on 3-3,5, siinä on 175m/50g. Se on suht ohkaista mutta ihan oman maun ja jaksavuuden mukaan siitä saisi mielestäni kyllä hyvän vauvan peiton. Ja kaksinkertaisena neulottuna hiukan paksumman ja nopeammin valmistuvankin. Florican paras hinta tällä hetkellä on Novitan tehtaanmyymälässä lauttasaaressa.