17.9.06

Kärmes?

Jokos kärmekset alkavat näin syksyllä kerääntymään lämpimiin paikkoihin talvehtimaan?
Ehkä, mutta tämä ei kuitenkaan ole kärmes. Eikä lapamato. Se on ranteenlämmitin minun kipuilevalle ranteelleni. Kipuni siirtyy hiukan eri kohtiin ranteessa ja käsivarressa, joten tein sitten kunnon lämmittimen. Meinasin tehdä sen ensin vallan kainaloon asti, mutta maltoin kuitenkin jättää sen kyynärmittaiseksi. Tämä on ihanan lämmin ja pehmeä! Ainoa vika on se, ettei lanka riitä toiseen. Voin tilata - ja varmaan tilaankin - lankaa dropsin maahan tuojalta, mutta jos jollakulla sattuisi olemaan ylimääräisenä kerä Dorpsin alpakkaa, sävy 3720, värjäyserä 2, niin voisin mielelläni ostella pois. Silloin voisin aloittaa toisen ranteenlämmittimen, tai ehkä pikemminkin kämmekkään heti, ja saisin pikemmin valmiiksi molemmat. Maahantuojalta tuskin löytyy tismalleen samaa erää, joten silloin en voisi aloittaa omasta ja jatkaa ostoisesta langasta ;-) Hötkyilenköhän minä taas hiukan?7 kommenttia:

golden kirjoitti...

Katsoin jo eka kuvasta, että onpa sulla pitkä käsivarsi, mutta taisikin olla optinen harha, sillä sehän näyttää ihan normaalimittaiselta ja lämmitin vallan suloiselta! Mulla olisi tuota väriä kaksi kerää, mutta ne ovat värjäyserää 3.

derea kirjoitti...

Samaa katoin kuin Golden :) Voin kuvitella noiden lämmön ruudun läpi :)
Toiv. saat sen kerän joltain!

Satu U kirjoitti...

Ihana! Jos kärmekset on tuollaisia, tahdon heti itselleni pari myös!!!

villasukka kirjoitti...

Lämpimän oloinen! Kyynäkärmes?

Ixu kirjoitti...

Mulla on tuota tismalleen samaa värjäyserää kolme kerää. Kaksi iskemätöntä ja yksi josta on mallitilkkua alettu tekemään...

:-) Laitetaanko Kusti polkemaan?

Mermaid kirjoitti...

Ihana lämmitin! Tahtoo myös tuollaiset! Värikin on tosi suloinen :-)

Montako silmukkaa loit alkuun? Kavensitko rannetta kohti?

joko kirjoitti...

minulla on ollut ihan samanlaiset mielessä mutta vaan tummat! ne on puikoille menossa, kunhan saan ensin yhden lahjan neulottua. olen jossain ulkomaalaisessa blogissa ihaillut sellaisia jo aiemin.
kolmesta dropsin alpakkaneuleesta on jäänyt senverran yli lankaa, että saan niistä juuri neulottua pitkät ranteenlämmittimet. kokeilin värjätä alpakoita ja hyvin onnistui. ruskeaa ja vihreää siis luvassa..