1.3.06

Helmihamsterit päättyi, pudotuskisa alkoi!!

Vauvan lapaset
Lanka: Novita Nalle, 18 g (Kukka Opal Uni, vanha roosa)
Puikot: 2 mm (resorit) ja 2,5 mm (sileä neule)
Malli: Riikka-tädin lapasista sovellettu

Eilenä tein vielä yhdet vauvan lapaset, joista ehdin miniraportin laittaakin lankahamstereihin. Samalla mainitsin jotain huovutetusta patalapusta, mutta mopo karkasi käsistä ja päätinkin tehdä lopuista Huopanen -langoista laukun kun niitä oli kuitenkin yli 200g. Neuloin koko illan puikot viuhuen ja yritin toivoa ja toivoa mielessäni ettei viimeisten tuntien aikana olisi enää syöttövuoroja tai esikoispojan pissareissuja... ja vaikka kuinka neuloin niin en saanut kassiani pesukonevaiheeseen asti. Tällä työllä lähden siis korkkaamaan pudotuskisan ;-)Lankahamstereiden dietissä sain siis omien laskujeni mukaan neulottua/virkattua 1025 g lankaa, ostanut olen 0 grammaa, lisäksi käsityötarvikkeita ja alan lehtiä + kirjoja 0 €:lla. Olen oikein tyytyväinen itseeni varsinkin, kun lisäksi tämän kuun aikana kävin pyöräyttämässä tuon suloistakin suloisemman "Aino" -vauvan ja puoli kuukautta on mennyt uutta perhetilannetta ihmetellessä ja vauvaperheen tapoja opetellessa + erittäin uhmaisen ja mustasukkaisen esikoisen touhuja valvoessa.

Lisäksi lankahamsteridietistä ulkopuolelle tuon eilenillalla aloittamani huopakassin lisäksi jäi 67 g purettua puuvillalankaa joka muuntautui isoäidinneliöiksi (valmiina 36 kpl, alle 200g). Kukin neliö on päätelty, mutta niitä ei ole yhdistetty vielä peitoksi, joten nämäkin jäävät jonkinlaisiksi kannustimiksi itselleni seuraavaa vuotta ajatellen (siis jos Kristel kisan taas järjestäisi); Nyt tiedän että pystyn parempaankin! Nenäliinapaperitelinettäkin aloin jämälankatyönä tekemään, mutta idea ei ihan toiminutkaan, joten sekin jäi notkumaan keskeneräisenä.

Tuo lankojen tuhous saldo koostuu seuraavista töistä:
Vauvan peitto 297 g
Bibo 93 g
Poncho (violetti) 188 g
Poncho (ruskea) 212 g
Pitsimyssy (epäonnistunut) 6 g
Fifi 160 g
Leikkikoiran vaatteet 17 g
Pyyherenksut 34 g
pikku lapaset 18 g

Kaikki työt on raportoitu helmikuun viesteissä, lapaset vasta tässä viestissä. Pudotuspeli jatkuu näillä näkymin ainakin seuraavilla jo aloitetuilla töillä:
Musta pörröinen kietaisuneule
Pikku peitto isoäidinneliöistä
The Frost and Ice Shawl Merinosilkistä

Lisäksi haaveilen mm. vauvan vaaleanpunaisesta kietaisuneuletakista, johon hommasin langatkin juuri tammikuun viimeisenä päivänä. Ja muita ideoita ja wanna-wanna -juttuja on vaikka kuinka paljon. Ja tuolla pohjattomassa korissa olisi myös viimeistelyä vaille valmiita töitä... Let's katsotaan, että mitä valmistuu ja mitä uusia töitä alkaa missäkin vaiheessa... ja miten kauan maltan pitää itseni kurissa uusien lanka- JA TARVIKEostojen osalta. Jännittää - sanoi mummu kun kahvimerkkiä vaihtoi!!

Nettitutulle on syntymässä kaksoset, itseasiassa huomenna. Tulossa on tyttö ja poika ja minä niin mielelläni tekisin heille pikkuiset lapaset, samoin kaverini sai suloisen tyttövauvan 25. pv ja toinen kaverini saa vauvan loppukuusta ... pikku lapasia voisin tosiaan tehtailla useammatkin, mutta: Ei ole enää kuin valkoista lankaa yksiä lapasia varten! Jos Kristel siis sallii pudotuspelin aikana lahjaksi tulevien töiden lankojen ostamisen, niin kävisin hankkimassa jostain vaaleansinistä, vaalean punaista (ja lilaa) lankaa noita pikku lapasia varten. Novitan Floricasta olen tykännyt, mutta se on kai kadonnut kokonaan?? Ehkä sitten jokin oikea vauvalanka voisi tulla kyseeseen... Mutta tästä kysyn vielä Kristeliltä erikseen ;-)

Ei kommentteja: