8.2.06

Novitan ponchoNo nyt on minullakin poncho. Itseasiassa voisin kyllä ajatella tuota kummityttöni syntymäpäivälahjaksi, mutta miten lie tuo koon kanssa, sekun on aikuisen mitoituksella tehty. Poncon malli on Novitalta, lanka on Novitan Hippy, puikot 8 ja koukku 5,5 kun ei sopivampiakaan sattunut olemaan. Lankaa meni muutamaa metriä vaille kaksi kerää, vaaka sanoi (hamsteripainoksi) 188 g. Harmistus sentään, että olen päättänyt käyttää kaikki tunnollisesti vaa'alla, sillä oman arvioni mukaan olen "menettänyt" jo kymmeniä grammoja kerän ohjepainoihin nähden. Noh hehheh, hällä väliä, en missään nimessä usko, että noilla grammoilla on missään vaiheessa mitään tekemistä sen kanssa että montako työtä saan hamstratuista langoista tehtyä!!

Alkuperin Novitan poncho-ohje taisi olla Teddy langalle... jos oikein muistan. Minulla pitäisi olla sitä ruskeana pari kerää, tekisinkös toisen jos siitä tulisikin vaikka itselle mieluisampi. Hapsujen määrää taidan tarkastella hiukan kriittisemmin, sillä tuohon ekaan ponchoon nuo hapsut ovat minusta ...hmmm. ... vähintäänkin vallattoman runsaat.

Kuvan risusydämen on taiteillut Pirjo! Ihana, eikö!!

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

M0i taas :)

Toimisko tää osoite...
http://jonnan.vuodatus.net/blog/69903

Jos ei, niin jokatapauksessa meemi jatkoi seuraavaksi matkaa tänne:
http://mustalampas.blogspot.com/

Terkuin; Jonna :)

Sia kirjoitti...

Kiitos vielä Jonna. Jostain syystä en pääse lukemaan noita kommentteja vaikka kerran ne jo näinkin... saattaa olla että koneen buuttaus auttaisi. Seurasin meemiä... se on jakaantunut jossain vaiheessa ja löysin yhden pään jonka Susanna melkein nappasi mutta jätti nappaamatta koska oli napannut toisenkin... seurasin kuitenkin Susannan jälkiä ja päädyin emmi p:n blogiin jossa ei ole kahteen päivään tapahtunut mitään... eikä meemiä ollut näkösällä. Ehkäpä se sinne vielä ilmaantuu, toivottavasti ;-)