6.2.06

Vauvan peitto

Vauvan peitto
Malli: modifioitu yhdistelmä netistä ja kirjallisuudesta
Lanka: Novita Tennessee 297 g
Puikot: 4 mm
Peiton mitat: 72 x 95 cm

Sain aloittamani vauvan peiton valmiiksi eilen illalla, tuli kyllä kaunis ja tykkään tuosta väristäkin niin kovasti (vauvalle, en itselle!!). Ensimmäinen "hamsteriprojektini" lähtee raportoitavaksi ihan kohta! Puikoille otin seuraavaksi modifioidun bibon isoveli -langasta, tosin ehdin eilen tehdä vasta mallitilkun ja luoda silmukat. Sitten tuli uni silmään... ja yöllä luulin jo etten pääsisikään raportoimaan ekasta työstäni kun muutama kunnollinen supistus karkoitti unet silmistäni pitkäksi aikaa. Mutta täällä sitä vielä ollaan... ja tällä menolla olen täällä vielä kolmen viikonkin päästä, blaah.

4 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Nätti peitto !
Tässä toisessa raskaudessa mulla voimistui supistukset tosi äkkiä, vielä aamupäivällä oli ihan rauhassa ja sitten neljän aikaan supistukset oli niin voimakkaita että meinasi jalat mennä alta. Ja illalla pikkuneiti oli jo syntynyt:) Voimia sinulle viimeisiin raskauspäiviin !

Meri kirjoitti...

Kaunis peitto ! Jaksamista viimeisille päiville !

Annika kirjoitti...

Onpas kiva peitto, ja tosi nopeasti sait valmiiksi!

Sia kirjoitti...

Kiitos kaikille =D.

Luulen että "nautin" tästä raskaudesta vielä pitkälle loppukuuhun, mutta ompahan aikaa viimeistellä noitan lankahamsteriprojekteja ;-)