21.2.06

Mollamaijan pitsimyssy

Pitsimyssy
Lanka: Wetterhoff Silvia, 6 g
Puikot: 2mm
Malli: omasta päästä

Höh. Tämän piti tulla Ainolle ja mittasuhteet olikin suht ok tehdessä... en vain tiedä mitä tapahtui kun kastelin sen, niin sehän lävähti käsiin... No eipä se mitään, onhan tässä vielä aikaa tehdä toinenkin versio, ja nyt kun on neiti talossa niin eiköhän meille tule joskus sellainen perinteinen mollamaijanukkekin (kankainen, litteä) jolle tuo on sopiva. En vain tiedä, että kelpuutetaanko epäonnistuneita suorituksia lankahamstereiden kirjanpitoon. Oli niin tai näin, niin paljon en menettänyt kun tuon pitsimyssyn paino on ruhtinaalliset 6 g. Ja niinpä, en tietenkään malttanut kuvata pelkkää pitsimyssyä, vaan nappasin tuon ruusunnupun rekvisiitaksi ;-) *sydämeni on ihan sulanut*

5 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Suloinen neiti! ja pipo myös.

Meri kirjoitti...

Nuorella naisella on selvästi luonnetta ja karismaa ! Hieno pipo ! Väri pukee pientä todella hyvin

Sini kirjoitti...

Tuon suloisemmaksi ei voi kyllä kuvausrekvisiitta tulla, paljon, paljon onnea koko perheelle! Meidän esikoistyttömme on kohta 4 kk ja kyllä neiti näyttää jo jättiläiseltä tuohon ruusunnuppuun verrattuna. Niin ne lapset kasvavat, huohh. :) Ihania vauvapäiviä!

Tiina kirjoitti...

Onnittelut Ainon syntymästä, samassa salissa on tuo meidänkin nuorin syntynyt. Mitäpä sitä itkemään jos äiti ymmärtää mikä on hätänä vähän pienemmästäkin.

Mullakin oli muuten oksennustauti ihan vähän ennen synnytystä...

Sia kirjoitti...

Kiitokset teille <3 <3 <3. Kyllä äitykän sydäntä lämmittää kun hänen silmäterää kehutaan!