12.2.06

Keskeneräiset lankatyöt

Hiukan on hidastunut nämä hamsterityöt muiden juttujen vuoksi... ompelushommiin meni pari päivää ja sitten sain vatsataudin, yökyökyök! On se kumma, että vielä kaksi päivää ennen laskettua aikaa pitää tuollainenkin tauti saada. Ja jos vielä minun painajainen toteutuu, että mies saa taudin juuri synnytyksen ajaksi, niin voe hyvänen aeka, minähän en SIIHEN hommaan yksin lähde! Pistän vaikka jalkani ristiin ja teen sitten lankatöitä senkin edestä, mutta yssin en mene. Voikohan vatsatautinen tukihenkilö oikeasti olla mukana synnytyksessä (pitkästä aikaa supisteleekin harvakseltaan ja tehottomasti, mutta supistelee kuitenkin...)?

Noh, olen sentään jotain projektia saanut aloitettua lankahamsteritöiden merkeissä. Ensin otin puikoille Fifin mustasta Novitan KidMohairista, mutta tätä neuloessani olin niin väsynyt vatsatautisen pojan jäljiltä, että päätin vaihtaa värikkäämpään työhön. Noh, aloitettu se tuokin nyt kuitenkin on.

Fifi jäi siis lepäilemään hetkeksi ja suuntasin lanka-arkulleni. Poimin sieltä värikkäät Novitan Tennesseet ja purin niistä aloitetun "hameen" tekeleen (67 g). Tilalle otin virkkuukoukun ja lempiohjelmani Strömsö:n ohjeen mukaisesti aloitin peiton isoäidin neliöistä. Tämä on siis virkkuutyö, ja vaikka virkkaaminen onkin lankahamstereiden säännöissä tänävuonna sallittua, niin myönnän suoraan ettei tällä välttämäti ole valmistumistavoitetta tämän kuun aikana. Ajattelin lähinnä, että nuo voisi olla helpohkoja tehdä myös sairaalassa, kun toiveeni mukaan sinne nyt kuitenkin tämän kuun aikana päädyn. Mutta tämän verran olen tässä muutamassa päivässä täällä sairastuvalla saanut aikaiseksi (yhden ruudun koko on noin 6,5 cm kanttiinsa):


Tässä vielä Blogini sanapilvi:

Ei kommentteja: