12.2.06

Makuupussi turvakaukaloon ja hoitolaukku+alusta


Tuon ohuehkon vauvan haalarin talvikäyttöä helpottaa kummasti makuupussi, jossa on valmiina aukot turvavyötä varten, jolloin sitä voi käyttää kaukalossa. Tuosta "Aino" on helppo napata mukaan kauppareissuille tms. eikä neidille tule heti kuuma paksussa toppahaalarissa, mutta toisaalta kylmässä autossakaan ei tarvi palella. Hoitolaukkukin tuli saman kankaan jämäpaloista ja siitä taisi tulla suht kätevä... ainakin kätevämpi kuin esikoiselle yhdistelmien mukana hommattu "muotilaukku", johon ei sopinut mitään eikä mikään pysynyt siellä sisällä. Tuossa on pari taskua, kova pohja ja kova takaseinä, sekä pari metallirengasta esim. avainten tai puhelimen kiinnittämiseen. Vuorifleecen jämäpaloista ja muovitetusta froteesta tein pienen hoitoalustan vielä matkakäyttöä varten, jottei vauvaa tarvi laskea ihan "tuntemattomalle" alustalle. Samasta kankaastahan muuten tein aikaisemmin sen ison makuupussin, joka tulee ensin vaunuihin ja myöhemmin teen siihen reiät rattaiden turvavöitä varten. Että samaa sarjaa riittää kyllä, mutta nyt tuo kangas on onneksi loppu.

Alla vielä kuva makuupussista käytössä, kun vain saisi vielä sen Ainonkin tuonne haalariin ja pussiin.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hienoja olet ommellut! Mulla oli oksennustauti 3 päivää ennen synnärille lähtöä...

Susanna kirjoitti...

voi kun on suloinen!

Toivottavasti mies tosiaan paranee. Mä en koskaan ole voinut kuvitellakaan että olisin hetkeäkään sairaalassa yksin...ainakaan synnyttämässä. Mut aattele, onneksi oot kuitenkin jo terve, olis aika kamalaa synnyttää ja oksentaa :D

Sia kirjoitti...

Kiitos =D

Aika yleistä tuntuu olevan, että oksutauti iskee just viimeisillä päivillä ennen synnytystä, et Tiina ole eka jolta olen kuullut samaa. No nyt sitä on kyllä ollut niin älyttömän paljon liikenteessäkin, ettei mikään ihme.

Susanna, miun mies on itseasiassa VIELÄ ainoa meiltä, joka ei ole tuohon tautiin sairastuntu, ja pelkään että kuitenkin sairastuu just sairaalaanlähdön aikoihin... Outoa ajatuksenjuoksuani kuvastaa varmaan se, että itse vaikka ennemmin oksennan ja synnytän kunhan ei tarvi olla siellä yksin... ;-) Mutta vielä ei kannata maalata piruja seinille!