8.3.06

Alpakkalankaa

Kiitos Kristel! Edellisen postauksen langat matkasivat Kristelille, paluupostissa sain nämä aarteet =D. Näistä on siis tulossa tuttujen uusille vauvoille lapasia, ja tästä postauksesta tuleekin lyhyt, sillä aion kirmaista heti aloittamaan!

Kietaisuneuletakki on edennyt hiukan hitaasti, syynä nämä minun ihanaiset jälkikasvut ;-) Olen kuitenkin saanut takakappaleen ja molemmat etukappaleet valmiiksi ja olkasaumat on neulottu (kolmen puikon menetelmällä). Hihat ajattelin tehdä yhtä aikaa ja niitä varten onkin silmukat luotuna ja jopa pari kierrosta neulottunakin... Nyt tuo neule saa kuitenkin hetken odottaa, sillä tavoitteena olisi tänään saada ainakin yhdet vauvan tumput valmiiksi.

4 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Tiiätkö, joutaisitko keretessäs päivittää about me -boxiasi; siellä kun lukee vielä "7/03 pojan äiti, joka odottaa kovasti helmikuussa syntyvää vauvaa". Kun toi teitin Aino on niin suloinenkin :-) (ja taitaa nukkua jonnin verran kun ehdit vielä neuloa..)

Sia kirjoitti...

No iliman muuta, hyvä kun vinkkasit asiasta ;-) Harvemmin tulee itse edes luettua tuota tekstiä!

Aino on kyllä tosi suloinen ja hyvä nukkumaan ja syömään! Iltaisin välillä vaivaa masuvaivat, nekin tuntuu pysyvän kurissa kun jätän itse suklaan kaupan hyllylle =D

Kristel kirjoitti...

Muistinkohan ollenkaan kiittää? :D Langat siis tulivat perille, ja Smartit taitavat päästä tänään puikoille asti. ;)

Sia kirjoitti...

Kyllä sinä kiititkin jo =D ;-) ja kiitos vaan vielä itsellesikin!!

Minusta on tullut hidas neuloja. Nautin jokaisesta silmukasta erikseen ja valmista tulee hitaasti. Myöskään en jouda ihan niin usein puikottamaan kuin ennen.

Heti kun sain langat, aloitin yhet punaiset lapaset ja sain ne valmiiksi vasta toisen päivän iltana. Eilen tein puolitoista sinistä lapasta, jospa saisin ne viimeisteltyä tänään ja sitten "koristeltua" molemmat jotta voisin laittaa kuvat blogiini. Tumppujen saaja ei vielä tiedä tumpuista mitään, ja kyseessä kun on virtuaalituttu, niin täytyy vain toivoa että hän uskaltaa antaa osoitteensa lähettämistä varten ;-)