22.3.06

Haaste

JennyF haastoi minut hyvän asian puolesta ja tartuin siihen pienellä lahjoituksella; linkki blogiini on nyt kaikkien ulottuvilla allamainitulla miljoonalapselle -nettisivulla.

Haaste: Tue suomalaisten lasten hyväksi tehtävää tärkeää vapaaehtoistyötä lahjoittamalla rahaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton tilille ja/tai lisäämällä blogiisi linkki Miljoona Lapselle -sivulle (http://www.miljoonalapselle.net/). Mannerheimin Lastensuojeluliitto ei ole tämän haasteen takana, vaan haaste on yksityishenkilöiden liikkeelle laittama.

Ohje: Kun saat tämän haasteen, tee siitä merkintä blogiisi. Kerro samalla, päätitkö tehdä lahjoituksen Mannerheimin Lastensuojeluliitolle. Jos oma tilisi sattuu olemaan miinuksella, lisää kuitenkin blogisi linkkivalikoimaan linkki Miljoona Lapselle -sivulle. Se ei maksa mitään. Miljoona Lapselle -sivulla julkaistaan linkki blogiisi, kun olet ilmoittanut sivun ylläpitäjille mahdollisesta vähintään 10 euron lahjoituksestasi (ohjeet sivulla). Valitse sopiva määrä tuntemiasi/tuntemattomia ihmisiä ja haasta heidät toimimaan samoin. Linkitä haastamasi ihmiset merkintäsi loppuun ja käy ilmoittamassa heidän viimeisimmän blogimerkintänsä kommenttilaatikkoon tästä haasteesta. Heidän tulee myös kopioida tämä haaste ja ohje omaan merkintäänsä."

Itse haastan seuraavat bloginpitäjät ja muut:

Niinushka - Knitter's Blog
Kristel - Elämän lankaa
Meri - Artisan notes
Riikka - Strickmühle
Maud - Garn Boet - The Yarn Nest
sekä mahdolliset muut lukijat jotka kokevat Lastensuojeluliiton toiminnan tärkeäksi.

2 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Koppi :-)

Antti ja Lasse kirjoitti...

Kiitos osallistumisesta! Linkkibannerin koodin voit hakea osoitteesta

http://millimuksulle.blogspot.com/2006/03/bannerikoodi_22.html