5.3.06

Pikkuinen vaihto

Nämä langat lähtee kohta maailmalle. Ne saavat uuden hyvän ja huolehtivan kodin toiselta pudotuspelaajalta. Paluupostissa odotan Dropsin Alpaca -lankaa vauvan tumppuja varten. Ihana vaihto, siis aivan ihana. Ja parasta on se, että saan tarvitsemani langat pienen vaidon merkeissä, eikä minun tarvitse ottaa henkisiä tunnontuskia siitä että kävisin ostamassa lankaa pudotuskisan aikana (vaikka lahjaksi tulevia neuleita varten lankaa sai kai ostaa jos omissa varastoissa ei tosiaankaan ole sopivaa). Joskushan minäkin ratkean ja putoan pudotuskisasta, mutta en vielä.

Langat tulevat todellakin tarpeeseen, sillä tuttavapiirissäni (irl ja virtuaali) on syntynyt jo yksi tyttövauva (25.2), tyttö + poika -kaksoset (3.3) ja yksi tyttövauva on vielä tulollaan parin viikon sisällä. Olisi minusta vähintäänkin ihanaa, että nämä ihmistaimet saisivat lämpimät tumput pikku kätöstensä suojaksi. Ja kanssavaihtajan suosiossa nämä alpacat eivät ole värinsä vuoksi, muuten kyseinen lanka nyt kuuluu varmasti kenen tahansa suosikkeihin!

Itsellä puikoilla on nyt ollut tammikuussa aloitettu (ja helmikuussa tauolla ollut) musta kietaisuneule. Takakappale ja toinen etukappale ovat jo valmiina ja toinen etukappale puikoilla. Uusimmassa Interweave Knits lehdessä oli kyllä ihana huivimalli, samoin netistä bongasin yhden ihanan huivin, mitkä molemmat hiukan polttelisi minun sormiani, mutta yritän nyt hetken verran keskittyä tuohon kietaisuneuleeseen sillä senkin haluan valmiiksi. Ja itseasiassa olen jo hiukan haaveillut tekeväni toisen tuollaisen kietaisuneuleen KidSilk Hazesta jos malli osoittautuu oikeasti hyväksi. Tuo helmen harmaa neule olisi aivan ihana "Ainon" kastejuhlaan, mutta tässä taitaa olla aikarajoite: Juhlat on jo 1.4 ja neulomiseen käytettävä aikani on huvennut murto-osaan aikaisemmasta, joten en millään ehdi saada tuota valmiiksi ja tehdä vielä toista samanlaista... mutta ehkä voisin yrittää: löpinät sikseen, tietokone kiinni ja sohvalle mars!

Ei kommentteja: