16.3.06

"Taas" tumput vauvalle


Kas näin, nyt sitten piti jo hiukan suurentaa tuota lapasmallia, sillä Alpaca ei tunnu joustavan yhtä hyvin kuin esim. Novitan Florica. Onhan tämä lankanakin hiukan ohuempaa, mutta silti samoilla puikoilla tehtynä näistä tulee tosi pienet kun lanka ei jousta samoin. Näihin tumppuihin tein 4 silmukan verran enemmän leveyttä sekä hiukan lisää pituutta ja ne lienevät aika sopivat meidän kuukauden ikäiselle vauvalle. Nyt roosaa alpakkaa jäi jälejelle enää 13 grammaa, aloitan siitä pipon ja jatkan sen loppuun sillä luonnon valkoisella. Let's katsotaan mitä tulee.

Neulomistahti on hidastunut ihan vallattoman paljon... monenakaan päivänä en ole saanut neulottua kuin muutaman hullun puikollisen. Saas nähdä, että millä vauhdilla pääsen tänne jatkossa raportoimaan valmistuneista töistä.

Neuleiden ohella pitäisi nyt suunnitella ja toteuttaa myös omat ja vauvan ristiäisvaatetukset. Itse kastepuku on jo valmiina (sen tein jo esikoiselle), mutta siihen kahvitusjuhlaan haluan vauvallekin jonkin nätin mekon. Ja itselläni ei ole kertakaikkisesti mitään päällelaitettavaa. Jos joku muistaa violetit kankaat, jota esittelin täällä blogissa joskus ennen pikkujoulukautta, niin nyt ne taitavatkin päästä hiukan kesäisempään (ja hiukan pienempimahaiseen) julapukuun. Kastejuhlan teemaväreiksi olen ajatellut roosaa ja liilaa, kuitenkin sen verran pienissä määrin ettei tule ihan ällön makea meininki. Nuo värit on tarkoitus lähinnä käyttää minun ja neidin vaatteissa, poikien kravateissa ja pöydän kukkasissa + kynttilässä. Uskoisin että tuleepi ihan hyvä kokonaisuus.

Ei kommentteja: