8.6.06

Varvassukkaset

Sukat? Varvikkaat (jalkakynsikkäät?) vai säärystimet - öh siis päkiästimet vai?
Mitkä nää nyt sitten lie ovatkaan:

Noniin, nyt voi tämäkin bloggaaja mennä ostamaan ihan oikeat varvastossut. Varvastossusukat on ainakin valmiina odottamassa ;-). En ole oikein innostunut varvastossuista vaikka niissä niin kovin ihania malleja onkin tarjolla, mutta se varpaiden väliin tuleva osuus hankaa! Idean näihin sain jonkun blogista (sorry etten muista kuka omiaan esitteli jokin aika sitten), joten samaisen ohjeen perusteella sovelsin sitten omani. Lanka on Opal Uni vanhana roosana, puikot kai 2,5 mm. Loin silmukoita yhtä paljon kuin pienimpään kokoon tarvitaan, muuten mitat ovat suunnilleen kuin suurimmasta koosta. Varpaiden kohdalle laitoin myös nurin-oikein -neulosta, sillä en halunnut että reuna rullaantuu. Ja huomaattekos muuten, että allekirjoittaneen varpaat ja varpaiden välit ei suinkaan tuoksu ruususille, vaan kieloille!!!

Tätä laukkua esittelen taas. Sorryt niille jotka ovat siihen jo ihan kyllästyneet. Mutta toin tämän vielä kerran esille siksi, että tuunasin sitä vielä kerran. En vieläkään ollut tyytyväinen sen kahvoihin, joten ompelin kahvat kiinni uudelleen - siimalla! Nyt laukku on ihan jees ja nyt sitä voi käyttääkin. Alemmasta kuvasta näkee hiukan siiman olemassaoloa, mutta noi peruskäytössä sitä ei juuri huomaa. Nyt laukku on tukevampi kuin ennen!

7 kommenttia:

Susanna L-A kirjoitti...

Noi varvassukkaset on niin ihanat! Sandaalit ei hankaa ja toisaalta Suomen suvessa ei myöskään tule kylmä...
Omani löytyy täältä: http://tinttara.vuodatus.net/blog/142187

Sia kirjoitti...

Toivottavasti pääsen pian kokeilemaan omiani ihan tosi toimessa!! Ei ollut silti sinun (eikä kaisakaisankaan) blogi, josta nuo itse bongasin ekan kerran... taitaa kesä oikeasti tehdä tuloaan kun moni tehtailee näin pieniä neuleita!

Ultsi kirjoitti...

Kiitos linkkivinkistä! Coatsin sivuilla oli tosi kivoja kesäkasseja. Jos niitä nyt enää täksi kesäksi ei ehdi tekemään, niin tuleehan sen seuraavakin kesä.

Ziina kirjoitti...

kerro sitten että eivätkö ne sandaalit oikeesti hankaa enää jos neuloo tuollaiset sukat. minulla on yliherkät jalat enkä ole voinut kuvitellakaan varvasvälisandaaleja aiemmin.

Katju kirjoitti...

Noi varvassukat on tosi hauskat!

Maija kirjoitti...

Onpa hauskat sukkaset! Kerro sitten, tuliko käytettyä myös :o)

Saoka kirjoitti...

Löysin tämän blogin Thiiren blogin kautta ja bongasin nuo varvassukkaset. AIVAN ihanat! Pari päivää haaveilin ja nyt kun törmäsin sellaisiin eräässä toisessakin blogissa, oli pakko mennä penkomaan sopivat langat esille ja neulon tuollaiset ite kans. Kuvia varmaan aikanaan omassa blogissani :-)