13.6.06

Enkeli-kenkeli


Tässä ensimmäisen enkelini alkutaipaleet. Ylemmässä kuvassa osat ovat vain leviteltyinä, ei kasattuina, joten niistä voi jo hiukan hahmottaa lopputulostakin. Oikeasti minulla oli vain pikku nippu rätei ja lumpui, tai siltä ainakin tuntui neuloessa... Neulomisen jälkeen hiukan kokkailin ja keittelin köökissäni paksua tärkkelyspuuroa, läträsin ja lutrasin rievut läpimäriksi ja levittelin ne pitkin pituuttaan kuivumaan. Myöhemmin saatte sitten nähdä lopputuloksen.

Soilelle kovasti kiitoksia KoolAid värjätyistä langoista, ne ovat ihania! Sain nämä langavaidossa aimmin mainittuja Novitan softeja vastaan. Nyt täytyy alkaa kovasti miettimään että mitä pientä noista voisi tehdä. Vinkkejä?


Edit: Enkeli vai kulhollinen sälää??
Tässäpä puuhaa tälle illalle!

9 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

Sun enkelistä tulee aivan ihana! Tollaisia mä voisin tehdä joulukuuseen (kaameaa ajatella joulua kun on vasta kesän ekat lämpimät päivät) :-D

muoriska kirjoitti...

Tee nuorimmalle uusi villitys eli Baby legs:it.. suomeksi vauvan säärystimet.. voisi tuosta oranssi-violetista tulla kivat..

Punaturkoosista suosittelen sinulle sormikkaita..

TiinaV kirjoitti...

Ilmaisia enkunkielisiä virkattujen enkuleiden ohjeita on täällä:
http://www.jpfun.com/cgi-bin/patterns/free.cgi

(keltapohjaiset on ilmaisia malleja)

Meri kirjoitti...

Lapasia, sukanvarsia, säärystimiä. Jotain huovutettavaa ? Tosi nätit värit niissä.
Voisitko harkita kirjoittavasi enkeleistä ohjeen ?

Sia kirjoitti...

Kiitos vinkeistä!! Noita lankoja on n.50 gr kumpaakin väriä, joten ei taida riittää ainakaan aikuisen sukkiin tai lapasiin...paitsi tehosteeksi kyllä (heti lähti ideaa poikimaan). Vauvalle lanka lienee hiukan liian karkeaa mutta ne vauvan säärystimet oli kyllä hyvä idea! Siinä ei karkeuskaan varmaan haittaa.

Värit ovat tosi ihanat ja herkulliset, joten mietin vielä tovin sitä ihan lopullista kohdetta johon ne raaskin käyttää. Vaikka tuota nuotiopiiriä muoriska ehdottelikin noihin säärystimiin, niin siitä taidan kyllä ehdottomasti tehdä itselleni jotain tosi mukavaa...

Enkeli alkaa nyt olla kuiva, josko tässä illanpäälle pääsisi sitä kasaamaan. Myös zephyr huivi on enää muutamaa kierrosta vaille valmis pingotukseen, mutta se saa kyllä nyt jäädä tuon enkelin varjoon. Enkelistä en kyllä valitettavasti voi laittaa ohjetta kun se ei ole omaa ideointiani vaan Angel, a Knitters Dozen -kirjasta. Löytyy mm. sivupalkissa olevasta neulekirjastostani.

eusu kirjoitti...

Enkelin "osaset" näyttävät todella mielenkiintoiselle:))

Tee itsellesi nilkkapituiset sukat!! Mä rakastan (!) nilkkapituisia sukkia, en ainoastaan siksi, että ne on nopeita tehdä, vaan ihan siksi, että ne ovat mielestäni ihanammat jalassa kuin pitkävartiset... Tietty talevella pitkävartiset on mukavat, mutta silloin voi käyttää säärystimiä (hih - joita rakastan myös...)

Kauniit ovat langoissa värit!!

marja kirjoitti...

uih! siis miten ihana enkuli, tahtoo myös tuommoisia...

Maud kirjoitti...

Tosi herkulliset värit kool aid langoissa! Enkeli on aivan ihana, ja kuvat hienot!

Lea kirjoitti...

Mitä käytit enkelin tärkkäykseen?