9.6.06

Hameen Hulmuavat Helmat

Tein hameen KIP-dayta varten ;-). Olin toki aikonut tehdä hameen muutenkin, mutta nyt oli hyvä syy tehdä eikä vain aikoa. Malli on Moda 1/2005 -lehdestä ja stretchvakosametti neurokankaasta. Hame oli nopea tehdä ja siitä tuli tosi mieluisa, tulee varmasti pidettyä paljonkin. Saattaisimpa tehdä vaikka toisenkin jostain oikein kesäisestä kankaasta ja ...Kiitos Thiire, sain tänään postissa tämän Opalin itseraidoittuvan sukkalangan, toivottavasti vastineeksi saamasi puikkokotelo on myöskin perillä ja toivottavasti se on mieluisa! Minun poikani jo silitteli tuota lankakerää ja hihkaisi hyväksyvästi kun kysyin että haluaako hän siitä tehdyt sukat! Äitin poika!! Onneksi ei kuitenkaan tullut puheeksi että koska hän voisi ne sukat saada...

Ja vielä sokerina pohjalla: Ei kaikkea hyvää kerralla!! Älä siis neulo autossa ja syö suklaata samalla [lue: jos syöt suklaata niin pistä neule pois, jos neulot niin älä ota suklaata]. Hiukan harmittaa, mutta minkäs teet, täytyy toivoa että suklaa lähtee murisematta pois. Lohdutukseksi voisin ehkä ottaa palan suklaata... mutta vilkaistessani vielä noita ylempiä hamekuvia tyydynkin lohduttautumaan neulomalla muutaman silmukan!

6 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

Mä vielä ihailen noita eilisen postauksen varvikkaita (tjsp) Ne vois olla monen rakon tuho(edeltä käsin). Viime kesänä mä ostin saksasta samalla idealla tehdyt sukkahousuneuloksesta tehdyt jutskat mutta se nailonneulos hiostaa... villa vois toimia. On vaan niin monta neuletta kesken...

Suklaa on tosi harmi, vaikka kuinka olis varovainen niin aina putoaa joku siru just sinne missä sitä ei kaivata. Kokeile arielia, meillä se auttaa joka vaivaan :-)

Satu U kirjoitti...

Tosi ihana hame!!!

Tellu kirjoitti...

Hame istuu tosi hyvin ja on naisellinen. Itsekin tein KIP-vaatteen eli pinkin topin, joka valmistui 10.6 klo 0.30 eli sen jälkeen ehti vielä ihan hyvin nukkumaan. Minua motivoi neuleiden tekemisessä/loppuun saattamisessa joku tilaisuus, jonne haluan mennä uudella vaatteella.

laura kirjoitti...

aivan ihana hame! :)

vikke* kirjoitti...

nätti hamonen.
nyt kun sen näen niin aloin miettimään että oliks sama sulla eilen kip:ssä?

Sia kirjoitti...

Kiitos :) Kyllähän se hamonen olikin mulla KIP:ssä ;-)