11.6.06

KIP Järvenpää

KIP Järvenpäässä 10. 6 klo 12--> Kuvat puhukoot puolestaan.
Ja eikös tuo alempi kuva näytä hiukan ylösalaisinneuleelta?

8 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Näyttää kuvista ihan siltä, kuin teillä olisi ollut tosi kivaa KIP:pailemassa. Minä kudoin ihan vaan kotona neljän seinän sisällä, mutta rentouttavaa oli sekin.
Tosi kaunis hame! Minäkin olen kaivanut ompelukoneen esiin ja tulossa on juttuja mulle ja touhupetterille. Mä olen vaan vieläkin niin tuhdissa kunnossa, ettei tee mieli tehdä mitään isompaa, kun ne toivottavasti ovat jossain vaiheessa liian isoja ... kun vaan jaksais alkaa kunnolla laihduttamaan. No, ekaksi muutot ja muut ja sitten alan miettimään laihdutuksia :-).

Tikrun mami kirjoitti...

Sää näyttää suosineen siellä etelässäkin KIPpailijoita.

Upean pohjan olet sivuillesi viritellyt.

TiinaV kirjoitti...

Tää uus sivupohja on tosi kaunis! Teitä näyttää kokoontuneen KIPpaamaan ihan iso joukko!

eusu kirjoitti...

Kivoja kuvia. Oli mukava nähdä J.päässä. Mua harmittaa todenteolla, että mulla oli joku ihme "vatsajuttu" ja huimausta, enkä kyennyt keskusteleen oikeen kenenkään kanssa...

Kun mä oikein vielä etukäteen aattelin, että tarttee sulta hiukan kysellä mm. rakennusjuttui jne... kun olen kuitenkin blogiasi seurannut ja ymmärtänyt, että asumme samassa kunnassa:) En henk.kohtaisuuksia haluu näis blogeissa kirjoitella, joten näin vain vihjaavasti nyt tämäkin kommentti:)

Ja tuo hame on KAUNIS. Sulla oli kauniin vaal.punaiset vaatteet KIP:ssä ja se huivi oli ihana!

Sia kirjoitti...

KIPpailemassa oli tosiaan kivaa ja oli tosi mukava nähdä ennestään nettituttuja ja ihan entuudestaan tuntemattomiakin neulojia! Eusu, minulla on myös sellainen huimailu ja vatsanvääntötauti, varsinkin uudessa tilanteessa. Taudin kuvaan kuuluu myös keskittymiskyvyn herpaantuminen ja se, että suusta loikkii sammakoita.... Kävin blogissasi heittämässä sulle sähköpostiosoitteeni jotta voidaan jatkaa keskustelua näin enshätiin täällä hiukan tutummalla maaperällä (virtuaalisesti) =DDD

vikke* kirjoitti...

Kyl ol mukavaa :)
Kivoja kuvia. Hyvä ettet laittanut sen kummemmin kuvatekstejä ;)

Sia kirjoitti...

Ai niin, laitoin tosiaan kuvat ihan tarkoituksella ilman mitään nimitietoja tms. Tässä on siis joukko kauniita neulovia ihmisiä joita ei varmaankaan kukaan pysty yhdistämään keneenkään ellei tunne entuudestaan tai ellei ko. henkilö ole vaikka omassa blogissaan tuonut omia kuviaan esille. Jos joku haluaa nimensä mukaan kuvan yhteyteen tai jos joku haluaa kaikesta huolimatta että poistan tuollaisen poseerauskuvan, niin minulle voi viestittää osoitteeseen sia ät luukku piste com.

Lina kirjoitti...

Vau, olipa teitä paljon liikkeellä! Todella upeaa :) (Ja itse tietysti unohdin koko KIPin...)