22.6.06

Neuletapaaminen Järvenpäässä

HUOM!!
Omien kiireiden vuoksi en enää ennätä organisoimaan tapaamista. Jos joku on ehtiväisempi ja aikaansaavampi, niin ollos hyvä ja ota ohjat käteesi!! Kiitos!


3. torstai jokaisessa kuussa
17:00 lähtien


Tavataan lokakuussakin Kulmakonditoriossa Kävelykatu Jannen ja Mannilantien risteyksessä. Lyhyt matka junalta ja muutenkin keskeinen sijainti, lisäksi ihan läheltä löytyy pieni lankakauppa ;-). Ensimmäisenä paikalle ehtinyt ottaa heti kutimet esiin jotta muut löytävät samaan porukkaan!


Miltäs kuulostaa?? Onko kellonaika liian aikainen? Osaisitko ehdottaa sopivampaa tapaamispaikkaa? Kulmis on kovin pieni ja Jäken kahvilatarjonta edustaa muiltakin osin ihan yhtä pieniä, joskaan ei niin herkullisia paikkoja. IhanItse -poppoo ovat tavanneet Kirjaston tiloissa, se on kuitenkin aika massiviinen paikka kun näin alkuun osallistujia on ollut vain muutama. Ideoita?

Ajankohtaa, paikkaa ym. saapi kommentoida. Sopiiko päivä, aika, paikka? Ehdotuksia? Jupinaa? Ole hyvä ja jätä kommentti; kerro vaikka että pääsetkö paikalle!?!

Paikallistamisohjeita, kyytiä lännestä päin tai muuta olennaista voi kysellä privaatisti osoitteesta sia ät luukku piste com. Jos lähetät minulle sähköpostia, niin ole hyvä ja ilmoita siitä blogin kommenttilaatikossa, sillä en lue tuota anonyymiä sähköpostia kuin "tarvittaessa".

3 kommenttia:

eusu kirjoitti...

Kivalta kuulostaa. Mäkin saatan joskus ehtiä paikalle. Toisaalta, meillä on muksujen harrastuksia monelle arkipäivälle ja saattaa olla, että toi torstai on just nuoremman soittotuntipäivä. Mutta, eiköhän mullekin joku torstai käy:)

Hyvää Juhannusta

Taija kirjoitti...

Kuulostaa kivalta! Mä voisin ainakin osallistua tämmöisiin sessioihin. :)

Taija kirjoitti...

Moikka! Tajusin juuri, että huomennahan pitäisi olla neuletapaaminen j:päässä?!

Meille tulee appivanhemmat kylään, joten en pääse huomenna paikalle, mutta jatkossa olisin tosi kiinnostunut tapaamisista eli toivottavasti tapaamisista tulee totta!!! :)