15.6.06

Huivi ennen pingotusta

Tämä ei siis ole vielä valmis...kunhan vain esittelen välivaiheita:

Lankaa (JaggerSpun Zephyr) kului tähän 92 g ja "tähteeksi" jäi vielä 24 g, leveyttä ennen pingoitusta on n.180cm ja korkeutta 90 cm. Kummallista, laskin moneen kertaan langan kulutusta ja huivin mittoja ja sen myötä muutin suunnitelmianikin moneen kertaan. Mallikuviosta piti alunperin tulla ihan erilainen, mutta kun lanka ei vähentynyt laisinkaan, niin muutin suunnitelmiani ja jatkoin vain. Nyt en voinut enää jatkaa pidemmälle, sillä kuviot eivät olisi enää olleet tasapainossa ja huivista olisi tullut "liian suuri".

Nyt huivi on menossa pingotukseen ja hapsutukseen... sekin tulee olemaan aikamoinen homma, kun en halua mitään pikkiriikkisiä liruhapsuja (en kyllä mitään moppihapsujakaan). Eli jatkoa siis seuraa vielä!

This shawl isn't finished yet, it is waiting for blocking ;-) Just wait for next postings!

6 kommenttia:

Sia kirjoitti...

Käääks, kastelin juuri huivin. Se kasvoi vielä hillittömän paljon suuremmaksi. Edes parisänkymme ei riitä huivin pingoitukseen... pituus riittänee juuri ja juuri, mutta leveys ei. Täytyy kikkailla jotain.

Ja arvatkaapa tuoksuuko kasteltu vaaleapunainen zephyr vaaleanpunaisille ruususille. No ei! Se tuoksuu ei-vaaleanpunaiselle viemärille!! Yök!

Sari kirjoitti...

Mutta upeannäköinen huivi on. Tosi vähän siihen meni lankaa.

Roora kirjoitti...

Ihana huivi. Ja uskomattoman vähän tuota lankaa kului.

Vilma kirjoitti...

Ooh Aah ja Voih, ihana huivi! Jos se kerran on noin iso, niin voisko puolet siitä muuttaa mun luo? :D On se vaan niin nätti.

isrik kirjoitti...

Ihanan näköinen onnea huiville!

Villasukka kirjoitti...

Kaunis huivi!