27.6.06

Hälsningar från Stockholm!


Pikaisella Ruotsin visiitillä poikkesin vain This side up -lankakauppaan joka löytyy idylisestä vanhasta kaupungista. Sieltä mukaani tarttui mukavaa pätkärääkättyä vaaleanviolettia lankaa ja ihanaa liukuvärjättyä villaa violetin ja punaisen sävyissä.

Tuo vaaleanvioletti mohairlanka on Rowanin Kidsilk Hazen kaltaista paksuudeltaan (25g/240m), se sisältää mohairia 71% ja polyamidia 29%. Liukuvärjätty villa oli varustettu lapulla jossa lukee Hedängens Scnalgarn Ull. Kaupassa oli näytillä muutama ihana huivi / pitsihuivi, jotka oli tehty tuosta jälkimmäisestä villasta suhteellisen suurilla puikoilla (5-6mm) ja ne kyllä näyttivät hienoilta. Olen ihan täpinöissäni, tarvitsen about 20 tuntia lisää vuorokauteen, jotta ehtisin neuloa enemmän!

Laivalla sattui mukavaa... katselin ensimmäisenä iltana naista jolla oli aivan ihana ja niin tutun näköinen kietaisuneule päällään. Mietin, josko tohtisin käydä kyselemässä neuleesta (kietaisuneule näytti pikavilkaisulla samalta SK:n mallilta, jonka tuossa keväällä puikottelin itselleni) mutta arkajalkuuteni vei voiton ja jatkoin risteilystä nauttimista ihan oman perheen voimin. Seuraavana päivänä tämä sama nainen koputteli minua olkapäälle ja kyseli josko olisin Sia... hän esitteli itsensä Sirpaleeksi ja oli tunnistanut minut vaaleanpunaisesta zephyr-huivistani (siis Marilyn-huivista?). Jutustelun myötä hänen kietaisuneuleensa paljastui Senja neuleeksi. Oli tosi kiva tulla bongatuksi ja oli tosi kiva vaihtaa neulonta-ajatuksia seisovan pöydän ja lasten pallomeren ym. hulinan välillä. Toivottavasti törmätään joskus toistekin (vilkutuksia myös nuorimmaisellesi, hän ja poikani leikkivät kuulemma paljon yhdessä pallomeressä)!

6 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Jopa oli hauska tapaaminen. Maailma on aika pieni.

Jos satut sitä aikaa jostain bongaamaan, niin olisin suuresti kiitollinen vinkistä. Mulla kun ei enää ole pieniä lapsia niin ihan sellanen 10 tuntiakin riittäisi, ainakin näin alkuun :) KIITOS jo etukäteen.

Villasatu kirjoitti...

Joo mullekin aikaa. Töitä pitäs tehdä, tentteihin lukea, seurustella lasten kanssa, koirien kanssa harrastaa ja NEULOA! Ja sit olis kiva tehdä ristipistoja ja lukea jotain kirjoja ... kyllä mä tarvin enemmän kuin 10 tuntia. Kun joskus vielä se Rakas Insinöörikin vaatii huomiota....

sirpale kirjoitti...

Hih, maailma on pieni. Kiitos seurasta, oli hauska tavata. Ja päästiin pulisemaan mielenkiintoisesta neulonta harrastuksestamme. Hassua, kävin myös muuten samassa lankakauppassa ja ostosten värikin oli sama :-)

KirsiÄr kirjoitti...

Ai kun namin näköisiä lankoja. Villapuodissa on tuota Multi Kidoa, olen sitä vähän suunnitellut. Tarkkailen blogiasi, et minkä huivin siitä teet...

Hanna kirjoitti...

Huom Sia! Pistin sinulle sähköpostia huivivaihtoon liittyen.

Breien in Lansingerland kirjoitti...

Beautiful colours of yarn :-) I bet you were happy with this greeting from Stockholm :-)