24.5.06

Viimeiset tulokkaat

Nyt on jännitykset jännitelty ja odotukset odoteltu ja viimeisetkin tekemistäni hamstrauksista maailmanlaajuista luonnonkatastrofia varten ovat nyt visusti talletettuna aarrearkkuihini! Nyt pitäisi olla tarpeeksi neulottavaa vaikka jäisin täysin saarroksiin enkä pääsisi enää (koskaan) lankakaupoille. Tässä viimeisimmät postin tuomat aarteet:


Now I have got all what I have ordered lately. I guess I have prepared well enough for international disaster and I have enough yarn to knit even I would never ever get to any yarns shop at all.

Ensinnäkin the Knitting Zone :lta tuli ohjeet Ethereal Fichu - ja Leaf Lace Shawl -huiveihin sekä nuo hauskat Kid Mohairit ihanilla pitkillä värivaihdoilla. Lanka on 85% Mohairia, 8% Nylonia ja 7% Polyesteriä, tuntuu mukavan pehmeältä ja muistuttaa vahvuudeltaan Rowanin Kid Silk Hazea (250 m / 25 g; on toki varustettu muovilisäyksillä jotka erottuvat langan koostumuksessa). Odotan innolla että millaisen "keskeltä niskasta" aloitettavan huivin tästä teen. Tuota Leaf Lace Shawl ohjetta olin hiukan ajatellut vaikkei langan väri olekaan ihan huivin nimeä kuvaava.

First I had the order from the Knitting Zone; Ethereal Fichu - and Leaf Lace Shawl -patterns those Kid Mohair yarns with long color change. Kid mohair is 85% Mohair, 8% Nylon and 7% Polyester, it feels nice and soft and it is as thin as Rowan Kid Silk Haze (250 m / 25 g, of course you can feel the plastic in this yarn). I have toughed to use this yarn to that Leaf Lace Shawl even if the yarn color doesn't remain the name of the shawl at all.

Ja sokerina pohjalla. Lisää Zehyriä! Ah, kiitos Denise! Tämä Ihq ihana Zephyr saapui Deniseltä kiitoksena lankavaihdosta ja hiukan extrana laittamastani tumman luumusta merinosilkistä. Ja tämä on niin herkun väristä violettia ettei parempaa ole. Tämä on minun ehdoton lempparisävyni kaikista maailman violeteista, liloista ja purppuroista. Tästä tulee Ethereal Fichu. Ai että minä tulinkin iloiseksi tästä yllätyksestä!

And the sugar on the bottom. More of Zephyr. Ah, thank you Denise! This lovely Zephyr arrived from Denise as a thank of our yarn exchange and as a thank of little extra merinosilk that I sent her. This is so delicious color of elderberry, better color can't be found. This is my favorite color of all the possible violets, purples and lilacs. This yarn will became Ethereal Fichu shawl someday. Oh, I became so happy because of this surprise!

Kävinhän minä vielä ostamassa sen puuttuvan kerän Mirelleä tuota pikku laukkuprojektia varten. Ja aikaisemmin unohdin mainita, että ensimmäinen FUFO:ni on "selätetty". Puuvillainen neuleen takakappale + tämän langat + kassillinen muita lankoja matkasi Ninnille keräykseen hyväntekeväisyyteen. Tätä Fufoa ei siis enää ole ja minun mieleni sen suhteen on erittäin kevyt *kiehnää tyytyväisyydessään*.

I also bought one more skein of Mirelle for my little bag. And I forgot to mention earlier that I have got rid of one FUFO (Finnish UnFinished Object) while I gave one old project and lots of yarns to Ninni to give away as a charity. I'm really happy for my contingent of charity.

7 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Ihania ostoksia sulla ! Violetti on tosi kaunista... odotan suurella mielenkiinnolla tuosta Kidistä syntyvää huivia, siitä tulee hyvännäköinen. Nyt eiku puikot heilumaan !!

Lankakomero kirjoitti...

Herkullisen väristä tuo punainen lanka!

Susanna kirjoitti...

Ihania juttuja taas ;) Minäkin tykkään just tuon sävyisestä liilasta kuin tuo Zephyr.

Niina kirjoitti...

Ai, me ollaan muuten kohta samassa tiimissä, kesäkuun alusta :-)

Neulekirppu kirjoitti...

Ihania lankahankintoja ja kauniita töitä!

Niina kirjoitti...

Mä tuun "teille".

Tellu kirjoitti...

Mielettömän ihanaa tuo pinkki Kid Mohair lanka. On se mukavaa, että meillä jokaisella on omat suosikkivärimme, näin elämä on värikkäämpää. Itse en ole koskaan omistanut lilaa tai violettia vaatetta. Sisustuksessa violettia olen jonkun verran käyttänyt ja parhaillaankin on tekeillä sen värinen pieni ompelutyö.