8.5.06

Huopakassi melkein valmis

Kas noin. Neuloin juuri huovutettavan kassin valmiiksi, virkkasin pohjan umpeen ja neuloin vielä viimeiset lankajämät putkineulokseksi. Mittoja tuolle tekeleelle kertyi 55 cm leveyttä ja 75 cm pituutta. Innolla odotan sen huopumista, mutta se jää huomiseksi. Hiukan jänskättää että kestääkö tuo yksinkertainen hahtuva konehuovutuksen vai saanko repaleisen mytyn sieltä ulos. Peukut pystyyn että kestää!!

I just finished the knitting part of this bag. Tomorrow I'll felt it in washing machine. Let's hope that the single unspunned yarn won't get broken in the washing machine. The bag is 55 cm wide and 75 tall at the moment, it will be exiting to see the finished measurements.

2 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Päätin sitten esihuovuttaa sitä ensin käsin... mylläsin ja hankasin, hinkkasin ja rullasin sitä pesualtaassa tovin ja nyt se pyörii kevyttä pesukoneohjelmaa siihen lisäksi. Lets katsotaan että mitä sielä koneesta sitten löytyy...

Anonyymi kirjoitti...

Ilmoittelehan miten kävi. Täälläkin jännätään, miten sun kassille käy. Ainakin tuossa näyttäisi olevan varaa kutistua ;) Onneksi sitä villaa voi aika paljon venytellä märkänä, raaka voima vaan käyttöön.