10.5.06

Kesälapaset

Suomen kesä on niin valoisa ja vähä luminen (tai jotain sinnepäin), että silloin voi ottaa käyttöön jo hiukan kevyemmät lapasetkin ;-). Nämä pitsitumput ovat mainiot kädenlämmittimet vaikka juhannuksen virvoitusjuomia siemaillessa. Aurinkoa ottaessa kannattaa muistaa, että kämmenselän ja peukalon pitsikuvioista voi seurata epätasaisen pilkullinen rusketus! Nämä mukavat tumput matkasivat 5000. kävijän yllätyspalkintona blogiin: Luovat kädet.

We have lots of light and less snow on the summer in Finland (or something like that, old phrase) that we can even wear lighter mittens =DDD. These lace mittens are good when drinking beverages in Middle Summer Party. While sun bathing you should remember that the lace pattern may cause uneven tan with spots ;-). These mittens ended up into Luovat kädet blogspot as a 5000th suprise.


Malli: Oma
Lanka: Opal Uni, vanha rosa
Puikot: 2,5 mm

Pattern: Own
Yarn: Opal Uni, Old Rosa
Neeldles: Two pointet needles 2.5 mm

4 kommenttia:

Maud kirjoitti...

Heh, heh, rakastan tätä: Suomen kesä on niin valoisa ja vähäluminen... Tyylikkäät kesälapaset!

Anonyymi kirjoitti...

Ohje? :D

Raisa kirjoitti...

Moi, kiva kun kävit vierailulla blogissani! Tosi nätit lapaset nuo, voisin ehkä minäkin tehdä, jos ohjetta sais...?

Se ympyrätakki jota teen, on Garnstudion malli. Siellä mun blogissa vähän alempana on linkit sinne garnstudion sivuille, josta ohje on saatavilla, ja mä olen suomentanut sen ohjeen omaan blogiini.

Noita ympyrätakkeja on blogistaniassa tehty muistini mukaan ainakin kolmessa muussakin blogissa.

JennyF kirjoitti...

Todella kauniit lapaset, onnittelut!