5.5.06

Takki

Sain eilen ommeltua itselleni takin. Siihen meni yksi päivä ja ilta, eli nopeasti suoriuduin kun ottaa huomioon että lunttasin mallin ennestään hyvin istuvasta takista ja piirsin kaavat, leikkasin kankaat ja ompelin, sekä hoidin perheen siinä sivussa. tuli tosi kiva ja mieluisa takki, ja mikä tärkeintä, niin tässä ei ole vielä kaikki ... mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Kankaat neurokankaasta.


I sewed a jacket for my self. It took about two days to finish it, and I think it is pretty well considering that I took the model of an existing jacket that I like, drawed the pattern, cutted the fabric, sewed the jacket and took care of my family at the same time. This is not all that I have tought to do of this same fabric, just wait and see more later. Fabrics and all other thing are from Eurokangas.

Kävin tänään Myrtsin Anttilassa, jotakuinkin varta vasten hakemassa Floricaa, josta olen haaveillut koko lankapaaston ajan. Olin päättänyt ostaa vähintäänkin roosaa ja violettia lankaa niin että ne sitten riittäisi useampaankin pikkuprojektiin... ja kuinkas kävikään. Se roosa, mistä olin melkein nähnyt jo uniakin ja jota olin niin innolla odottanut, oli loppu. Siis sillai loppu, ettei sitä siellä ollut. Eli loppu. Pah. No onneksi postiljooni oli sujauttanut postilaatikkoon muun postin ohella uusimman SK:n (sisälsi muutaman ihan ookoo kesämekon kaavan) ja IK:n jossa oli vaikka mitä ihanaa toteutettavaksi. Nämä lievensivät harmistusta hiukan, mutta jos jollain on näköhavaintoja vaaleanpunaisesta Floricasta, niin ottaisin ilo mielin kaikki vinkit vastaan.

I visited in the Anttila in Myyrmanni just to get Novita Florica yarn in rosa and violet enough to do several little projects. I had waited for to buy this all the yarn fest and when I finally get there... the rosa yarn is sold out. What a pity. I was feeling sad until I found the newest Suuri Käsityö and Interweave Knits magazines from the mail box.

6 kommenttia:

Martsuli kirjoitti...

Hieno takki! Toiset ne osaa tosta vaan...

Susanna kirjoitti...

Ihana takki!

sirpale kirjoitti...

Kiva takki ja nopeasti sait tehtyä!

derea kirjoitti...

tosi hienosti ommeltu takki!

Emma kirjoitti...

Kiva takki! Ja missä ajassa. :O

Onko Menitan lankavalikoima jo tutkittu?

Tuulia kirjoitti...

Kiva takki :)

(Heh, kirjoitin enste rakki, ei pitäs heitellä kommentteja aamunnahkeana ennen ekaa kahvikuppia..) :D

toi lanka on muuten syötävän ihanan väristä...