18.5.06

Joulu toukokuussa?

"No onkos tullut kesä, nyt talven keskelle...". Kummin päin tää oikeesti menee; onko joulu siirretty toukokuulle vai onko mulla vain kalenteri niin sekaisin että nyt onkin joulukuu? Oli niin tai näin, niin kyllähän meille tuli eilen pakettia ja tavaraa joka suunnasta. Ehdotomasti parhaat ja odotetuimmat on tässä: Kiitos Denise! Zephyriä; villasilkkiä kahdessa ihanassa vaaleanpunaisen sävyssä. Ohutta herkkulankaa, joista olen ajatellut tehdä jotkin ihanaiset huivit. Malli on vielä hakusessa, täytyy selata vaikka ensinnä tuo Heirloom Knitting ja katsella olisiko siellä sopiva malli omasta takaa. Molempia sävyjä on noin 1260 m, eli pitäisi kyllä riittää ihan hyvin keskikokoiseen tai suureenkin huiviin. Ja tuo Enkelikirja tuli myös, ihania malleja! Sisältää ohjeet kahdentoista enkelin ja kolmen kellon neulomiseen. Lähes jokaisella enkelillä on jokin käsityöprojekti tekeillä kuten tuolla kannen enkelillä on hopeinen neule kesken. Ihq!


Is it Christmas time now? I had a plenty of packets yesterday! Thank you Denise! I already got the Zephyr yarns! Colors are so beautiful that I need think really carefully the lace shawl pattern that is perfect for those yarns. Yarn is so gorgeous. I also got an Angel book that contains twelve cute angel patterns and three angel bells. I hope I'll have time to try on these patterns soon!

Eilisen keikan palkinnoksi napsahti 25€ lahjakortti Vihreään Vyyhteen. Liikkeen sijainti ei ole ns. kauppamatkani varrella, joten pistin heti rahat langoiksi. Mukaan tarttui (yllätys yllätys:) Vaaleanpunaista merinoa höystettynä yhdellä luononvalkoisella merinolla. Ja lisäksi ruusupuiset pyöröpuikot kokoa 3/80cm. Jälkikäteen jäi hiukan mietityttämään tuon samaisen lankavalmistajan (On Line) kaapelikierteinen merseroitu puuvillalanka; se olisi ollut kiva kokeilla myös mutta jäi kuitenkin sinne hyllylle odottelemaan toisia asiakkaita.


After yesterdays filming I got 25€ gift cart to Vihreä Vyyhti. I wonder if I'll go there again soon enough, so I spent the money already in On Line Merino yarns in pink and in natural white. I also bought one wooden circular needle size 3/80cm (rosewood?). There was also pretty nice cotton yarn (from On Line as well), but I had to leave them for another customers ;-)

Myös kangastukun tilaus tuli. Erinäisten pikkumutkien kautta vasta nyt vaikka itseasiassa yritin tehdä tilausta niin että olisin saanut nuo kuminauhastopparit siihen jo ajat sitten valmistuneeseen kantotakkiin. Samalla tuli testattua, ettei kankaiden tilaaminen netitse ole ehkä kaikkein fiksuinta jos haluaa jotain tiettyä tai hyvin toisiinsa rimmaavia kankaita. Tuo päälimmäinen on vuorikangas ja tuo alempi on ulkoilupukukangas... sävyt olivat minulle pieni yllätys. Mutta eipä hätää, luovuuteni ei ole koskaan aiheuttanut mitään rajoitteita, joten kyllä minä noille vielä käyttöä keksin. Itseasiassa tuosta ulkoilupukukankaasta voisin tehdä neidille haalarin/housut ulkoiluleikkeihin.


The fabrics that I ordered from Kangastukku, came also yesterday. I ordered them to use those elastic band stoppers in the baby carrier jacket that I made earlier, but I was too hasty to wait for them. Anyway, in the future I'll think twice before ordering fabrics from the Net if the colors should match. I still will find an aim for these fabrics, it is not a problem at all!

Näiden tavaroiden lisäksi eilen meille tupsahti tosi ihana Perennakirja, sitä tulee kyllä selattua vielä monet kerrat. KenguRuulta tuli pari imetystoppia sekä lahjaksi puuhelmet ja anoppi vielä antoi äitinsä tuliaisina sellaisen hmmm. bleiserin tai pikkutakin. Ensireaktio oli tyrmistynyt. Seuraava reaktio oli uteliaisuus ja ajattelin kuitenkin kokeilla takkia. Hihat olivat hiukan lyhyehköt, mutta jotain hauskaakin takissa oli. Sopivien vaatteiden kanssa se voisi olla ihan hauska piristys, mutta epäilen erittäin vahvasti että tuota koskaan tulisi laitettua päälle. Nyt se bleisku on tuossa eteisessä odottamassa tunteideni voimistumista. Sen jälkeen kuskaan takin takaisin anopille tai laitan kaappiin odottamaan tuunausta. Hmmm. isoanopin bleiseri...

Yesterday I also got a really good book of perennial flowers that I'll certainly use for many times. From KenguRuu i got two breast feeding shirts and a wooden necklace as a gift. And my mother-in-low gave me a blazer from her mother. My first feeling was constrenated. Then I was curious enough to try it on. The sleeves were a bit too short but there was something nice in that jacket. With some appropriate clothing it would be wearable but I still wonder if I could aver wear it. Anyway, I took it with me and I'll wait for my feelings to get stronger and after that I will either return it back to my mother-in-low or pimp it a little. Oh yeah, a blazer from great-mother-in-low...

7 kommenttia:

Lellu kirjoitti...

Enkelikirja!! Mistä?? Mikä nimi???
Ei sillä, että yhtään kiinnostaisi ;))))))

Susanna kirjoitti...

Kivoja postituksia ja paketituksia :D Olisi kiva nähdä vähän esittelyä enkelikirjasta... :D

Minäkin olen Kangastukusta tilannut, ja on tosi vaikeaa tietää minkä väristä on tulossa. Mutta niihin perustrikoisiin olin kyllä tosi tyytyväinen, paitti vaaleansininen oli tosi jyrkän vaaleansininen. Voisivat vähän tarkemmin kuvata ja kuvailla värejä, mun mielestä. Ulkoilukankaita en ole uskaltanut tilata, kun en kerta kaikkiaan tiedä mitä ne nimet tarkoittaa, mikä on pehmeää, mikä kovaa, jne.

Soile kirjoitti...

Vaaleanpunainen kausi, otaksun?
:D

Soile kirjoitti...

Äääh, pöljä minä. Koska en osallistu project spektrumiin niin hupsin täällä omiani. Tietysti vaaleanpunainen (kuu)kausi.

Meri kirjoitti...

Neulottuja enkeleitä... kuulostaa hyvin mielenkiintoiselta. Saisiko muutaman namin kuvan näkyville ?

Teetkö vaaleanpunaisista Silja -vauvalle jotain ?

Sia kirjoitti...

Laitan tuosta enkelikirjasta vaikka ihan oikean esittelyn hiukan myöhemmin.

Minäkään en osallistu project spectrumiin, mulla on ihan muuten vaan ihan tolkuton vaaleanpunainen (tai utuisen vaalean violetin) kausi.

Tuosta vaaleanpunaisesta merinosta teen kai Siljalle jotain, ei ole silti mitään kunnon ideaa vielä. Tuosta Zephyristä tulee huiveja =D

Jaana kirjoitti...

Ihania juttuja ei voi muuta sanoa...