3.8.06

Minun puikkoni

Photobucket - Video and Image Hosting

Photobucket - Video and Image Hosting

Tällaista krääsää löytyy minun pakistani. Kohta tilanne tietysti hiukan paranee kunhan saan ne huutopuikkoni...

Bloggerin kuvanlisäysohjelma ei taaskaan toimi. Olen taistellut FifiIII:n ohjeen julkaisun kanssa mutta kun en saa täällä kuvia lisättyä enkä osaa muualta lisättyjen kuvien kokoa muuttaa koodaamalla niin jää ohjeen julkaisu yhä odottamaan parempia hetkiä. Laura ja Maud ovat kumpainenkin neuloneet jo minihuivit ja todenneet ohjeet jotakuinkin toimiviksi, toivottavasti te muutkin pääsette puikottamaan pian. Kiitoksia tuhannesti Lauralle ja Maud:lle!!! Ilman teitä epäröisin liian montaa juttua ;-)

Kuittaan myös Helminallen Maskottikisan palkinnon saapuneeksi!! Sieltä löytyi Haribon herkkunameja ja aivan mielettömän ihanan pehmeää lankaa!! Dropsin valkoista pörrölankaa, merinovillaa ja akryyliä ja se tuntui tosiaan aivan unelmalta hyppysissä. Täytyy miettiä tarkoin että mitä siitä tekisin. Kiitos kovasti Helminalle, maskottikisa oli tosi ihana juttu!

Postissa tuli myös pari vyyhteä liukuvärjättyä merinovillaa, mutta kun tuo bloggerin kuvanlisäysohjelma kangertaa, niin niistä sitten lisää myöhemmin, samoin kuvat tuosta palkinnosta tulee ehkä seuraavassa postauksessa. Ugh.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vielä huikeasta voitosta ja upeasta korennosta!!

Mukavaa, että paketti saapui turvallisesti perille, toivottavasti sille löytyy käyttöä :).