1.8.06

Huivivaihtohuivi

Edit: kuvat lisätty

Ihanaa!! Posti toi minulle tänään Hannan tekemän ihanan mustan Mohairhuivin. Se on kerrassaan ihana! Sen mallikuviossa on ihania parillisia lehtiä, mutta toisesta suunnasta katsottuna ne näyttävätkin sydämiltä. Ennen huivivaihtoa Hanna kyseli mieltymyksiäni ja toiveitani, yhtenä ajatuksena heitin ilmoille mustan huivin sillä olen usein kaivannut jotain paljaiden olkapäideni suojaksi esim. surujuhliin. Musta on aika työlästä lankaa neulottavaksi, joten siksi varustin tämän ajatuksen monin kerroin teroitettuna ettei tähän ajatukseen tarvitse laisinkaan tarttua jos se ei tunnu omalta... Mutta Hannassapas olikin niin paljon naista että hän neuloi mustan huivin tuosta noin vain! Olen oikein tyytyväinen ja onnellinen uuden huivin omistaja. Kiitos Hanna.

Ja nyt olisi kysymys TEILLE kaikille innokkaille huivin neulojille: Haluaisitteko auttaa? Fifi III on sängyllä kuivamassa ja ohje on kirjoitettuna koneelle. Hiukan vain hirvittää ohjeen luettavuus ja virheet ynnä muut... olisikos joku innokas nopea neuloja joka haluaisi auttaa ja oikolukea tuon ohjeen sekä kokeilla tekemällä MINIfifin as soon as possible? Kun saisin pientä varmuutta siitä ettei ohjeessa ole suurempia virheitä joille itse olen sokea, julkaisen ohjeen täällä kaikkien muidenkin iloksi. Jos haluat ohjeen raakaversion ja auttaa mallin tarkistamisessa, niin olepas hyvä ja jätä yhteystietoja kommenttilootaan. Tai viskaa mulle postia osoitteeseen sia ät luukku piste com JA ilmoita samalla viestistä täällä, sillä tuota säpoa en käytä muutoin laisinkaan... Kiitos ja kumarrus!!

12 kommenttia:

laurar kirjoitti...

Laita vaan tulemaan, mä voin testata nyt kun ei oo muuten yhtään huivia puikoilla :)

gesmonder @ hotmail . com
(välit pois)

Arteeni kirjoitti...

Lauralle lähti viestiä, kiitos ja syvä niiaus!!

Anyone else?? Ei tartteis neuloa paljon, mieleelläänkin vain ihan vähän jotta saadaan pian selville onko taulukot ja ohjeet kunnossa ;-)

Anonyymi kirjoitti...

eihän se eroa fifistä muuten kuin että siinä on keskellä langankierto, 1o, langankierto.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin voin koeneulo ohjeen. Lähetän sinulle meiliosoitten erikseen.

Susanna kirjoitti...

uuh noita nimettömiä taas. On siinä nyt hienoinen ero aloitetaanko huivi kärjestä vai ylhäältä keskeltä...huokaus.

Mä puren hammasta ja sanon että mulla on tällä erää tarpeeksi monta työtä kesken :D Mutta ohjetta odottelen innolla!

Anonyymi kirjoitti...

Salainen ystäväsi täällä huutelee! Pakettia tulossa jo piakkoin!

Tiina kirjoitti...

Minä väkerrän vielä huivivaihtohuiviani, mutta jään innolla odottelemaan valmista ohjetta! :)

Arteeni kirjoitti...

Maud, laitoin sulle postia! Kiitos hirmuisesti sullekin jo etukäteen!

Susanna, niinpä, huooooh. Mutta eihän keskeneräisten töiden määrä ole este uuden aloittamiselle? Eihän? Eihän!?!

Salainen ystävä; iikkk... puren jo kynsiäni jännityksestä. Olen niin tohkeissani miettinyt oman ystäväni muistamista etten edes hoksannut että minäkin voisin saada postia! Tästä tulee ihana alkukuu!!

FifiIII:sen huivi on siis luvassa piakkoin. Tai itseasiassa kirjoitankin sen tähän kun tuo eka nimetön nyt sen jo paljasti: neulo kuten fifi, tee langankierto, 1o, lk ja neulo kuten toinen fifi fiereen. Siinähän sitä jo olikin, eikä ollut paha juttu laisinkaan. Mutta oikeesti. Aloin oikein miettimään, että mikä sai koko nimettömän laittamaan tuon nimettömän kommentin. Olisiko jäänyt kaivelemaan kun ei itse kirjoittanut ohjetta? Anyway, toivottavasti saan jossain vaiheessa nähdä sinunkin blogissasi kuvan fifi III:sta reunakoristeineen päivineen!

Villasatu kirjoitti...

oivoi, jos mulla ei olis kahta huivia kesken (kuka nyt yhtä kerrallaan neuloo??) niin mäkin oisin... mutta toisella niistä oikeasti on dead-line joten pakko joskus ottaa järki käteen, vaikka sitten kipeää tekisi.

No pakko vaan jäädä oottamaan ohjetta. Joteskin mä tykkään eniten noista niskasta aloitetuista huiveista...

Hasbu kirjoitti...

Hyvä juttu, jos huivi oli mieleinen! Vositko muten mitata sen, unohtui pingotuksen jälkeen. Meillä on aika mennyt tosi tiiviisti raksalla ja aivot on näköjään tyhjäkäynnillä. Tänään pitäisi saada oma(t) blogi(t) päivitettyä ja olisi kiva saada mitat sinne.

Anonyymi kirjoitti...

Ole vain ylpeä Fifi III -huivistasi, äläkä välitä anonyymistä! Se on varmaan vaan kateellinen kun ei itse hokannut kehitellä Fifi-muunnosta ja haluaa nyt päteä ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, tajusin vasta nyt miten niskasta alkava huivi neulotaan. Yksinkertaista, mutta se pitää keksiä aivan kuin pyörä aikoinaan. Kiitos vielä kerran. Elina