18.8.06

Dadaa!!!

Noniih, en ole sitten enää ihan kokematon eBayn lankatilausten suhteen. Aikast herkkua silkkialpakkaa kotiutui juuri tänään meille. Kyseessä on Alpaca with a Twist:n Fino (70% Alpakkaa, 30% silkkiä), siinä on 875 yardia per 100 g, metreissähän se taitaa olla hiukan vähemmän, mutta hyvinkin huivin verran aina kussakin vyyhdessä. Perille saapui kaksi ihanaa sävyä, vaaleanpunainen ja viininpunainen, luonnonvalkoinen meni jonkun toisen huutelijan postilaatikkoon.

Eilen tuli myös puikkotilauksista puuttuneet 8 mm 80 cm bambupyöröt. Olen ihan vallan tykästynyt eBay:hin.

Nallerukka

Kohta olisi miehen siskon pojan ristiäiset. Lahjukseksi olen kasaamassa nallea neuleita kullannupulle -kirjasta. Näyttää aika reppanalle tässä vaiheessa:Järvenpään neuletapaaminen

Järvenpään ensimmäinen neuletapaaminen on nyt sitten historiaa... Heh, kapakkaneulontaa. Meinasi ihan huvittaa kaivella puikoja esiin baarissa. BAARISSA. Kyllä, tein pienen virhearvioinnin, sillä enhän minä pikkulapsellisena kotirouvana ollut käynyt SA:ssa kuin päivällä syömässä lounaan shoppailun lomassa ja silloin se vaikutti ihan viihtyisältä - ei niinkään baarilta. No, kuppilahan se oli siinä kuin mikä tahansa muukin. Tosin ensi kerralla ajateltiin vallata Kulmakonditorio. Nyt ekassa miitingissä meitä oli paikalla minä, Päivii ja Pauliina. Ei siis ollut mikään järin suuri yleisömenestys, mutta pienellä porukalla meillä oli sitäkin kivempaa. Selailtiin neulelehtiä, neulottiin, puhuttiin neulomisen maasta taivaisiin ... sivusipa puheenaiheet paljon asumis- ja perhekuvioitakin. Joka tapauksessa käsittääkseni kaikille jäi tapaamisesta sellainen fiilis, että uusiksikin voisi ottaa. Ensikuussa siis Kulmikseen.

Ja nyt taas tien päälle. Raksalle pitäis mennä kasaamaan telineet uuteen uskoon ja matkalla ois tarkoitus noutaa postissa oleva suurikokoinen kirje (ei sopinut postilaatikkoon noiden lankojen kanssa). En muista tilanneeni mitään, joten hiukan jänskättää että mitäköhän sieltä onkaan tulossa...

6 kommenttia:

Villasatu kirjoitti...

Vai baariin päädyitte :-D

Toi Fino on tosi ihana, tilasin sitä (mustana) BoPeep's wool shopista. Se on myös aika liukasta kerittävää, ja menee solmuun helposti, mutta tuntuu niin ihanalta, ja mikä kiilto! Vielä kun raaskis neuloa siitä jotain... ja siinä on muuten 800 m /100g, laskin sen ite silloin..)

Anonyymi kirjoitti...

joo,mukavaa oli ensimmäisessä järvenpään neuletapaamisessa, ensi kuussa uudestaan;)
-päivii

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos seurasta, mukavaa oli. Ja kyllähän meitä oli siellä neljä, yksi tosin oli kiinnostunut enemmänkin tarjoilijatädin touhuista ;).

alltangledup kirjoitti...

hi Sari
I would be delighted if you were to translate Kiri into Finnish.
Please let me know when you post the translations on you site, so that I may link back!

Polly

Anonyymi kirjoitti...

Vasta-VSB ;)!

Kyllähän tuosta vielä ihana nalle kasvaa!

vikke* kirjoitti...

Vai oli pieni tapaaminen teillä.
Olisi kiva päästä mukaan ja Kulmis on varmasti mukavampi kuin SA :)

Pitääpäs tarkkailla seuraavaa tapaamista jos aika sopisi.