29.4.06

Uusi ulkoasu

Ei raportoitavaa käsityörintamalta, mutta pakkohan minunkin oli tulla hehkuttamaan tätä uutta ulkoasua!! Pohja on peräisin täältä, tosin muokkailin sitä hiukan.

Nothing new with knittings. I just wanted to show you my new look! The template is from here, I just fixed it a little.

************************************

Edit: Apuva, auttakaa!! Kuinka saan korjattua tuon fontin kuntoon?!!? Niin että ääkköset ovat normaaleja eivätkä mitään sähellystä. Please, anyone!?! Help me with the scandinavian letters!!

************************************

Edit 2: Anteeksi jatkuva päivittely, mutta nyt mulla katkeaa suoni otsalohkosta tän tsydeemin kanssa. Ekkaks vietän puoli päivää bloggerin kera ja duunaan ja tuunaan oikein kivan blogin ulkoasun itselleni. Sitten sen **tun ääkköset ei toimi!!! Noh, sitten kelaan koodia toiset puoli päivää enkä löydä mistään mitään millä ääkköset näkyisivät normaalisti ja päätän vaihtaa jonkin perus templaten takaisin tilalle... ja sitten tää **tun bloggeri on alhaalla!! Noh, nyt sitten se toimii, joten tässä illan myötä tulee sitten useampikin "haamupäivitys" kun yritän saada jonkinlaisen tuunatun ulkoasun käyttöön. Joten pahoitteluni jos joudut kurkkimaan tänne uudestaan ja uudestaan ilman uusia postauksia, lupaan rauhoittua tämän jälkeen!

Edit 2: Sorry continuous updatings... I have some problems with new templates, scandinavian letters, coding, blogger etc. ...I'm loosing my mind with this!!!

************************************

Edit 3: Nyt vaikenen ja siirryn sohvalle neulomaan!! Kiitos ymmärryksestänne! Tämä template on nyt ihan noita bloggerin omia perustemplateja, lisäsin vain kuvan ylös ja reunaan noita omia hössötyksiä. Saa luvan kelvata toistaiseksi!

Edit 3: Now I have finished the updating; you'll find me knitting on the sofa! This is bloggers own template, I just added a picture to up side and some own things to the side bar. I just have to accept this for now!

1 kommentti:

Arteeni kirjoitti...

Itku... noi ääkköset pimahti, enkä osaa näköjään niitä edes korjata...