25.4.06

haamupäivityksiä...

Päivitin Fufojen napin tuonne sivupalkkiin... Kohta kolahtaa iso lukema vieraslaskuriin... *rumpujen päristystä*!!

I just updated a new button to the side bar. Quite soon we will get the winner!!

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

4997 mittarissa!

laurar kirjoitti...

Vau, kerrankin mulla tärppäs :)

Anonyymi kirjoitti...

Nyt laskuri näyttää 5000!

Anonyymi kirjoitti...

hipheijaa, tais olla 4999....

Susanna L-A

Anonyymi kirjoitti...

Se olin minä! 5000 tuossa lukee.

Anonyymi kirjoitti...

Pahus, mulla on 5001 :D

verano kirjoitti...

Pahus, 5001.

Arteeni kirjoitti...

Öh, Laura ja Taina, kumpi tunnustaa ladanneen sivua uudelleen?? Laskuria nimittäin ei voi huijata lataamalla sivua uudelleen ja uudelleen, joten jompi kumpi on nähnyt "pelkän päivityksen"... =DDD. Ei tämä niin vakavaa ole, voin kyllä suorittaa arvonnankin :)

Arteeni kirjoitti...

=O Oho, noin monta 5000 bongaajaa... !!!???

Mitäs nyt??!!?

Arvonko?

Anonyymi kirjoitti...

Arvo pois!

Anonyymi kirjoitti...

Vasta 5013, höh:(

Anonyymi kirjoitti...

Tss, aamulla oli reilusti alle 5000, olisko jopa ollut 4800 ja jotain, ja nyt jo 5026. Noin käy kun antaa lapset ottaa työhuoneen köyttöön jotta voisivat tehdä läksyt rauhassa. Onnea voittajalle, kuka hän nyt sitten onkaan.

laurar kirjoitti...

Arvo pois :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä sä voit todellakin arpoa voittajan. Mä en kyllä ihan ymmärrä tota laskurin huijaamista. Jos käyn välillä joitakin muita blogeja katsomassa ja tulen sitten takaisin sinun blogiisi ja laskurin numero on sillä aikaa mennyt eteenpäin, niin olenko silloin huijari???!! No, minä en ole tekniikan ihmelapsi...

Arteeni kirjoitti...

Huomenta kaikille!

Minä pistän arvonnan pystyyn ja raadin yksimielisellä päätöksellä otan arvontaan mukaan kaikki jotka olivat jättäneet tähän kommentin :-)

Tuo laskuri tosiaan toimii sillä periaatteella, että laskuri pyörähtää yhden pykälän eteenpäin kun joku IP-osoite "tulee kylään", olkoot tää nyt vaikka Pena. Laskurissa on jonkin mittainen viive, en tiedä miten pitkä, jona aikana se EI pykällä eteenpäin vaikka Pena tulisi uudestaankin. Tällä välin on voinut kuitenkin käydä muita uusia IP-osoitteita kylässä (Kalle, Anja ja Väinö), jolloin laskuri on pykältänyt ja tämä uudelleenvieraileva Pena näkee päivittyneen sivun ja päivittyneen laskurin... Sen takia useampi on nähnyt saman luvun (5000 ja 5001 olivat bongattu moneen kertaan), eli luvun on bongannut ihan ekkana se, joka tuli sivulle uutena osoitteena ja loput bongaajat ovat niitä jotka ovat käyneet täällä muutamaa minuuttia aikaisemmin.

Mutta kuten sanoin, ei tämä niin vakavaa ole ;-) Yllätyskään ei ole vielä valmis (itseasiassa purin sen illalla ja aloitin alusta), joten eipä tässä mitään hätää ole =DDD. Tiedänpähän suoraan ottaa seuraavalla kerralla arvonnan käyttöön ettei tule turhaa sählinkiä =DD

Ja nytttttt.... *rumpujen päristystä*: 5000 vierailijan kunniaksi yllätyspalkinnon voittaja on:

LUOVAT KÄDET!!

Onneksi olkoon voittajalle ja kaikille paljon kiitoksia mielenkiinnostanne blogiani kohtaan ja oikein paljon tervetuloa jatkossakin!

Luovat kädet, voisitko laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen siaÄTluukkuPISTEcom, jotta saan yhteystietosi! Ja kerropas samalla, että pidätkö enemmän vanhasta rosasta vai luumumaisesta ruskeasta!

Anonyymi kirjoitti...

Vaihda laskuri laskuri.tiedot.net laskuriin niin ei tule ongelmia.

Arteeni kirjoitti...

Kiitos vinkistä, mutta enpä taida. Ei ole tuonkaan laskurin kanssa mitään ongelmia, se toimii juuri niin kuin laskurin pitääkin ;-).

En halua että yhdestä aktiivisesta vierailijasta tulee monta lyöntiä laskuriin, kun hän surffaa pitkin poikin sivustojani :). Minua kiinnostaa enemmän tietää, että montako yksittäistä vierailijaa täällä käy ;-)

Eli laskurin toiminnassa ei ole valittamista =D.