8.4.06

Musta kietaisuneuletakki

Vihdoinkin jotain valmista. Huom, kuvan malli on aamuäreä, eikä ole ehtinyt vielä heräämään, joten älkää nähkö painajaisia tuosta naamasta. Vaihdan säädyllisemmät kuvat tilalle joskus kun ehdin, mutta nyt oli kiire raportoimaan uuden työn valmistumista pitkästä aikaa!!!

Eli tässä se on; musta kietsu:

Malli: Suuri käsityö 11/05
Lanka: tuntematon, sisältää luonnonkuitua ja keinokuitua tuntemattomassa suhteessa.
Puikot: 4,5 mm ja 4 mm.
Muuta: Mallia muunneltu hihojen osalta, tein niistä hiukan pidemmät kuin ohjeessa ja sitten jouduinkin kääntämään niitä noin 15 cm, mutta eipä haittaa, pääasia ettei ole liian lyhyet!

Neulontavauhti on tosiaan hidastunut kovin, pelkästään kietsun vöiden tekemiseen meni noin viikko!! Eikä siinä ollut kuin yhteensä 2 metriä 8:n silmukan nauhaa... Saapas nähdä että millä vuosikymmenellä pääsen raportoimaan seuraavaa valmista työtä...

Tässä vielä kietsu takaa:

Denise Kanadasta otti minuun yhteyttä Grignascon Merinosilkin osalta... olisi kovin kiinnostunut siitä mutta saatavuus on hiukan huonohkoa tuolla ison veden toisella puolella. Jenkitkin ovat niin innostuneet rajoittamaan postilähetyksiään ettei monetkaan suostu heistä lähettämään tilauksia edes Kanadaan. Mutta mutta, eihän sen näin hankalaa tarvi olla! Pistettiin suunnitteille pieni vaihto, joten vinkatkaapas vielä pikapikaa mitä muuta minun kannattaisi hänelle esitellä kuin Tekstiiliteollisuuden tuomia lankoja ja Wetterhoffia... Ja mitä herkkuja voisin itse toivoa Kanadasta vastineeksi? Kohta taitaa siis loppua meiksin lankapaasto =DDD´

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä internetin tuoma yhteisöllisyys on ihanaa :) Itse lähetin juuri muutama viikko sitten paketin New Yorkiin jossa oli Novitaa (vastaanottajan pyynnöstä Isoaveljeä) ja saan vastineeksi sieltä lankoja mitä täältä ei saa :)

uhoava gnu kirjoitti...

Hieno kietsu, pitkät hihat on aina plussaa!

Kuulostaa mukavalta tuollainen lankavaihto, tosin itse en oikein tietäisi edes mitä pyytää. Mitäs kaikkia ihmeitä siellä toisella puolen onkaan?

neja kirjoitti...

Ihanan näkönen tuo kietsu:) Oon itekki meinannu jo pitkään sen tehä mutta en oo saanu vieläkään alotettua. Jospas tässä kevään aikana vielä ehtis.

Arteeni kirjoitti...

Jepjep ja kiitoksia.

Kanadasta voisin toivoa vaikka zephyrin merino+silkki -lankaa (vaikka kai sitä täältäkin saanee suht helpolla) tai sitten jotain sielläpäin niin kovin suosittua liukuvärjättyä lankaa niin, että yhdellä värillä tulee aina tooosi pitkä pätkä...

Tuon kietsun voisin tehdä vielä jostain ohuemmastakin langasta, vaikka Kid Silk Hazesta... siitä vois tulla "uuppea"!!

Anonyymi kirjoitti...

Upea kietaisuneule! Jospa ensi syksyksi saisi itsekin sellaisen tehtyä, pitää vielä kaivaa ohje jostain.

Linne kirjoitti...

Hyvännäköinen. Tykkään mustasta... ja tähän malliin se sopii hyvin ! Pitäisköhän tekaista itekin kietaisuneule ? :-)