19.4.06

Trellis Scarf

Tässä se on. Trellis Scarf. Malli Intreweave Knits kevät/2006. Lanka on jokin tuntematon ohut villalanka, jota ostin pussillisen kirpparilta, puikot 3,5 mm. Huivin pituus on noin 185 cm ja leveys noin 28 cm. Lankaa siihen meni 55 grammaa. Olen tyytyväinen.

Here it is; Trellis Scarf. Model is from the Interweave Knits Spring 2006. Yarn is unknown wool yarn that I have bought from a second hand shop. The length of the scarf is 185 cm and it is about 28 cm wide. Knitting sticks were 3.5 mm and I consumed about 55 grams of the yarn. I'm very satisfied.
Tässä vielä huivin viimeiset kehitysvaiheet. Eilen illalla huivi valmistui näyttäen ryppyiseltä ja kurttuiselta, vaatimattomalta kuin perhosen toukka. Yön pimeydessä se kävi kastautumassa ja pingoittui pitkin pituuttaan, aamulla valmis huivi - huivien perhonen - kuoriutui ja irroittautui alustastaan.

Here are the last phases of the scarf. Yesterday night I got it ready and it seemed to be wrinkled like a caterpillar of a butterfly. In the darkness of the night it got wet and it blocked and on the morningn it was ready like a butterfly of the scarves.


Huiviahan voisi näköjään käyttää myös kaitaliinana ;-)

The scarf could also be used as a table cloth, couln't it? ;-)


Ajattelin nyt minäkin kokeilla laittaa myös englanninkielisiä postauksia - huonolla englannillani. Toivottavasti siitä ei ole harmia suomalaisille lukijoille. On vielä hiukan hakusessa että kuinka järjestelen kuvat ja tekstit järkevästi, kun varsinkaan kuvia en haluaisi laittaa moneen kertaan (hidastaa sivuston latautumista). Vinkkejä saapi kertoa ;-)

Finally I'm ready to try to express me in English as well - even if my English is quite bad. I have little problems finding out the best way to arrange all the texts and pictures because I don't want to make duple pictures while it makes the whole page slower. If you have any successions, pleas let me know ;-)

11 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen!

Mun mielestä nyt oli ihan fiksusti molemmat kielet ja kuvat. Jotenkin mun mielestä on selkeämpääkin että kuvat on vain kerran. Mä lopetin enkuksi kirjoittamisen ihan vahingossa, tuntui ettei niitä kukaan kai lue, ja sitten kun on tätä taipumusta höpötellä vaikka mitä, niin bloggaamiseen meni älyttömästi aikaa. Mutta tekis kyllä hyvää kielenhuollolle että välillä treenais..

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunis huivi! Ja nopeasti sen teitkin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana huivi!

Martsuli kirjoitti...

Todella kaunis huivi ja ihania kuvia!
Ei minua ainakaan häiritse jos mukana on englanninkielistä tekstiä. Laita vaikka ekaksi på finska ja sitten perään enkuksi? Ja kai kuvia voi olla vaan yhden kerran..?

päivi kirjoitti...

IIIIhaaanaaaa huivi!! Mä kyllä ihan rakastuin tuohon malliin, harmi vaan ettei mulla oo tuota lehteä itselläni. :(
Ei pahemman näköinen tosiaan kaitaliinanakaan.

Tikrunmami kirjoitti...

Upea huivi, hienoa työtä :-)

Terhi kirjoitti...

Onpa ihana Trellis, ja kauniita kuvia! :-)

Linne kirjoitti...

Kaunis ! Ja miksei neulottu kaitaliina sopisi... hyvä ajatus - välillä tekee mieli neuloa muutakin kuin vaatteita :-)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunista, ja hienot kuvat.
Tiedät miten olen ratkaissut kaksikielisyyden, teksti molemilla ja kuvat vaan kerran, mutta kuitenkin niin että molemmat kielet sen kuvan yhteydessä mihin ne kuuluvat. Minusta on tylsää lukea toisen kielen tekstit yhteen putkeen ilman kuvia.

Sari (saristitching) kirjoitti...

Upea huivi!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis siitä tuli! Minullakin on Trellis tulossa, enkä malta odottaa sen valmistumista...