10.11.05

Pienenpieniä lankaostoja

Nämä langat ovat viimeisimpiä pikkuostoja, Nallesta tulee kynsikkäät tai vastaavat isälleni (toivottavasti osaan, en ole koskaan tehnyt), Floricasta ajattelin tumppuja pojalleni, jotka sitten myöhemmin kävisivät Ainollekin, mutta nyt tuo lanka on alkanut muuttamaan muotoaan minun päässään... ehkäpä siitä tuleekin Ainolle neulemekko jollain kivalla pitsikuosilla, tehosteeksi voisi sopia tuo dewberryn värinen Haze (kuvien värisävyt heittelee, livenä ne näyttävät ihan hyvältä rinnakkain). Tuo vihreä lanka on ihanan pehmeää ja livenä tosi pirtsakan väristä. Siitä piti tulla alunperin lapaset myöskin, mutta se on alkanut muotoutua serkkuni tyttövauvan nutuksi, Pihlalla on paljon vihreää, joten uskon että äitykkä olisi otettu saamisista. Katsotaan sitten loppupeileissä, että mitä siitä syntyy.


Ja Rowanin loput langatkin tulivat GetKnitted.com:sta, namskis, mukana oli mielenpiristykseksi tikkari ja firman mainoskynä. Nämä olen yhä ajatellut tehdä ihanaksi kevyeksi kietaisuneuleeksi.Fifi on minua innoittanut. Helposti samaan kyllästyvänä ja jonkin verran idearikkaana ajattelin kokeilla suoraa fifiä viistoilla päillä. Tuli ihan kiva, mutta reunat käpertyvät reikärivin kohdalta. Seuraavasta versiosta jätän reunan reikärivin pois. Lankana *yllätys yllätys* jälleen Novitan Kid Mohair.

Ja sain vihdoin tehtyä jotain itsellenikin: Herkulliset sävyt eikö totta. Tämä on minun ensimmäinen branchin out -huivini, Idena Mohair Lux -lankaa meni yksi kerä, ehkä olisi hiukan enemmänkin saanut olla mutta riitti nippanappa. Hapsujen laiton jälkeen lankaa jäi jäljelle ehkä puoli metriä...

Ei kommentteja: