26.11.05

BiboPurettuani isukin kynsikkäät eilen, aloitin sitten Bibon tekemisen Novitan Ainosta, tänään sain sen valmiiksi ja jo käyttöönkin pikku ulkoilulle. Nyt nuo vinot oikeat silmukat tulivat hiukan paremmin esille kuin siinä edellisessä bibossa, lisäksi tämä on huomattavasti lämpimämpi. Kuvassa bibon kanssa poseeraa reilu parivuotias poikani Markus. Ja kyllä, bibo sopii vallan hyvin minullekin ;-)


Pinkin KidMohair Kevät-huivin ajattelin viimeistellä tänään... pari riviä sitä ehdin jo neuloakin ja nyt puuttuu enää silmukoiden päättely ja hapsut. Mitäs sitten, kynsikkäitä en voi vieläkään aloittaa puikkopulan vuoksi, muiden miespuolisten lahjoja varten ei ole hommattu tarvikkeita ja tuon huivin jälkeen kaikki tämän aikakauden keskeneräiset työt on tehty. Hämmentävää, pitäisikö kääntyä vanhan neulekorini puoleen (sisällöstä onkin viitteitä vanhemmissä kirjoituksissa), aloittaa jotain uutta vai tehdä jotain ihan muuta. Hehheh, tuo viimeisin nyt jää tietenkin pois laskuista joten taidan aloittaa jotain... ehkäpä vaikka itselleni välillä, kietaisuneule Hazesta kyllä hiukan polttelee...

Minnalle vielä täälläkin kiitokset siitä, että vinkkasit Klaukkalan käsityökeskuksen olemassaolosta ja ennenkaikkea siitä, että sieltä saa lankoja!! Pistinkin sinne tilaukseen pari kerää Merinosilkkiä. Ja nyt juuri kuittasin loppuun tilauksen Heirloomille ja odottelen saapuvaksi heidän kirjaansa (Heirloom Knitting), yhtä erillistä huiviohjetta sekä neljää kerää Kidsilk Hazea. Nyt täytyy pistää kukkaronnyörit tiukasti kiinni ja umpisolmuun... ainakin sitten kun olen saanut täydennettyä puikkovarastojani ;-)

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Mun piti vastata jo siihen merinosilkkikeskusteluun, mutta unohdin. Kaikki TeeTee-myymälät, esim Menita, lähettävät lankoja myös postitse. Sen tarkemmin en tiedä, mutta postiennakolla sit vissiin laittavat. Ihan kätevää sinänsä, vaikkakin postikulut tässä maassa on aika huimat :D

bibo on hieno, ja väri on just mun mieleen!

Marita kirjoitti...

Tosi hieno toi Bibo!!
Itselläni kans 'haluaisi tehdä' listalla pipoa..jos ei nyt täksi talveksi nin sit seuraavaksi.hih..

Anonyymi kirjoitti...

Olepa hyvä. Tämä neuleblogien seuraaminen on nykyisin niin hankalaa, kun niitä on PALJON. Siksi siis jäi tuo kiitos aiemmin huomaamatta. Lisäksi kotona on 4 kk vanha touhutäti sotkemassa äidin muuten niin kirkasta ajatuksen juoksua, heh.
Minna

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau mikä Bibo! Mahtavaa!!!!! Well done!