12.9.08

Tuttu tunika ja neulatyynyTuttu tunika jo monesta blogista. Malli Moda 3/2008, puuvillakangas Ylivieskasta jonkin kangaskaupan tarjouspalalaarista. Ihan kiva malli ja taskut on ihan hauskat, miinuksena on mammavaatemaisuus: "Mitä, minäkö raskaana? Ehei, ne nämä vaatteet vaan antaa sen vaikutelman...". Toivottavasti kyläreissulla ei satuta talouteen jossa on samanlaiset verhot...

Ainakin näissä blogeissa muistan nähneeni saman tunikan, mutta olen kyllä suht varma että se oli vielä jossain muuallakin. Ja jollain oli vielä lisäksi hihallinen versio...


Hei, ota jo kädet pois taskuista!!

Ja tämä neulatyyny... tämähän on jo klassikko. Tässä hiukan kookas versio joka syntyi hetken mielijohteesta tunikan jämäpaloista. Itseasiassa tunikakangasta jäi vielä sen verran, että sitä saattaa näkyä joskus jatkossa vielä jossain pikkuneitiversiossa... Samanmoisia neulatyynyjä on havaittu ainakin seuraavissa blogeissa (poimin nuo blogit googlen kuvahaulla, mutta olen ihan sikavarma, että moni blogivisiiteillä näkemäni neulatyyny puuttuu tuosta listasta):

5 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Kaunis tunika!

Matleena kirjoitti...

Kaunis on tunikasi ja söpö tuo neulatyyny! Tuo tunikamalli saa minut nostalgiseksi. 1960-luvun lopulla olivat tuollaiset mekkopituisina muotia ja minäkin tein niitä useampia sekä itselleni että muutamille ystävättärilleni. Ehkä teen taas tuollaisen.

Nina kirjoitti...

Kaunis tunika :D
Sinulla on miellyttävä blogi!!

makepeace75 kirjoitti...

Täällähän tulee jatkuvalla syötöllä uusia ompeluksia! Just eilen kävin edellisiä ihailemassa ja taas on hauska tunika. :o) Taskut on kiva juttu.

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!!

Matleena, nyt kyllä kannattaa tuollaisia tunikoita tehdä, ovat helppoja ja trendikkäitäkin :)

makepeace75, yritän tosiaan päivittää kesänaikaiset tekeleet tänne muistiin, joten joitakin töitä on vielä ainakin tulossa, katsotaan että muistanko edes itse kaikkia ;-)