9.9.08

Mamille paitaOttobre Woman 2/2008 -lehdessä oli nätti toppi, joskaan ihan yhtä herkkua kangasta ei tulvavarastoistani löytynyt eikä tässä ole ollut aikaa kierrellä kangaskaupoillakaan. Hyvänä korvikkeena toimii kuitenkin aina vaaleanpunainen, eikö!?? Suruuttelin siitä (100% ohuehko puuvillaneulos) itselleni kesävaatteen ja yllätys yllätys, ompelu sujui suht sujuvasti ilman ihmeempiä takkuja tai hyppytikkejä. Osin jälkikin on ihan siistiä, kuten mm. nuo erillisellä kaitaleella huolitellut kaula- ja hiha-aukkojen reunat, mutta ylä- ja alakappaleen yhdistämissaumasta ei sitten tullut kovin esittelykelpoinen. Harmikseni paidan käyttö on jäänyt aika vähälle, sillä kaula-aukko on löysähkö ja vanhana ja konservatiivisenä ihmisenä en oikein pidä ritsikoitteni esittelystä... en vain ole saanut tehtyä muutamaa varmistuspistoa kaula-aukon reunaan niin että kappaleet pysyisivät nätisti paikallaan eivätkä esittelisi varustuksiani kaikille vastaantulijoille. 

Gallup: Voisitko pitää / pitäisitkö noin avaraa vaatetta töissä? Itse en tohdi vaikka en ole edes asiakaspalvelualalla vaan tavallisessa sekalaisessa toimistotyössä...

12 kommenttia:

sinhi kirjoitti...

Ei tuo nyt vielä niin kovin avaralta ainakaan kuvissa näytä, olen nähnyt pahempiakin :) Mutta jos arveluttaa, niin ainahan sinne voi vielä laittaa narutopin alle, sitten tarkenee vähän pitemmälle syksyynkin.

Anonyymi kirjoitti...

Minun mittakaavallani tuo ei ole vielä avara :) Olen käyttänyt töissä avonaisempiakin kaula-aukkoja, mutta lisään kaulaan huivin tyrkkyä vaikutelmaa välttääkseni. Myös isot korut toimivat "vaimentavina" yksityiskohtina.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon topin alle voi laittaa vaikka t-paidan. Itse en voisi käyttää töissä mitää avonaista paitaa tai napahousuja. Vapaa-ajalla sitten voin käyttää mitä vaatetta kuin minua huvittaa... hih..

Johanna

Suopursu kirjoitti...

Hyvännäkönen paitahan tuo on! Just mietin, että vähän vastaavaa paitaa voisin pitää laittamalla trikoopaidan alle. Ihan noin avonaista (ja hihatonta) en vois töihin laittaa, vaikka se sääntö on varmastikin vain mun päässä.

Susanna kirjoitti...

vanha ja konservatiivinen :D

Ei tuo kuvassa ole mielestäni liian avonainen, mutta tuollainen malli helposti näyttää liikaa kun liikkuu/istuu. Laittaisin trikoopaidan alle, kesällä voisi pitää hihatontakin jos tissit ei näy istuessa/kumartuessa.

Kanerva kirjoitti...

Kyllä minä voisin ainakin tuollaista töissä käyttää.

Stricker kirjoitti...

Ei tuo minusta liian avonainen ole ja laita todellakin joku muu alle, niin tuntuu turvallisemmalta, niin minä aina teen epämääräisten aukkojen kanssa :-). Upeita vaatteita olet ommellut ... voikun minäkin osaisin. Mutta kai sitä oppisi kun vaan kerkiäisi opettelemaan.
Olipas kurja tuo sinun ompelukonetarinasi, tosin mun sikakallis kirjova Brotherini on myös täysin maanantaikappale ja käynyt korjattavana ainakin 3 kertaa huonosti toimivan langanleikkurin takia :-(. Kaikki on kyllä mennyt takuun piikkiin, mutta olin alussa monta kuukautta ilman konetta, kun se kävi valmistajalla asti. Eikä se leikkuri vieläkään toimi täydellisesti, vaan repii välillä lankaa niin, että kirjottava kuva saattaa liikahtaa, joten kirjon useinmiten niin, että leikkuri on pois päältä. Ei monen tonnin kone saisi tuolla lailla pelleillä, mutta en jaksa enää lähettää konetta mihinkään.

Christina kirjoitti...

Ei ole minusta liian avara, mut ompelisin ne pari varmistuspistoa että kaula-aukko pysyisi "siivosti" myös kumarrellessa

Villasukka kirjoitti...

Kuvasta ei tiedä miten kaula-aukko käyttäytyy liikkuessa. Eli joudun kumartelemaan oppilaiden puoleen heitä neuvoessani... enkä tosiaankaan halua esitellä kaikkea (tai mitään) ya- tai lukioikäisille riiviöille.

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! Kerrospukeutuminen onkin jotain mitä voisin hiukan treenata! Ja isot korut oli loistoidis, kiitos rieppa ja muut!

Topin suurimmat paljastavuusongelmat ovatkin juuri liikkeessä ja kumarrellessa, sekä tietty oman pääni sisällä kun katselen topin kaula-aukkoa hiukan erikulmasta kuin esmes tuo kamera/kuvaaja (siis ylhäältä suoraan tissivakoon)...

Jänskin näköinen muuten tuo oma kuva, kun en ole oikein kameran edessä viihtynyt ja kuvissa jakaus on toisella puolella kuin peilissä :D

Stricker, voi jukupätkä mikä harmi, että sulla on ollut ongelmia sen ihkun kirjovasi kanssa! Ei kyllä tuolla hinnalla sais enää jäädä mitään ongelmaa ainakaan enää takuuhuollon jälkeen! Mun koneeni oli VAIN 450€ + vaihtokone, mutta olisin siltäkin silti odottanut vähän kunnollisempaa toimintaa!

Lape kirjoitti...

Miunkaan mittakaavalla tuo ei ole avara, tietysti tilanne voi muuttua kun tunkisin vastaavan paidan runsaine rintavarustuksineen päälleni. Raja mulla kulkee siin et rinsikoista ei saa näkyy ku olkaimet ja nekin osittain... mutta mutta mä omistankin kaksi meloonin puolikasta :S

Jos oikein häiritsee niin joidenkin olen nähnyt käyttävän vstaavan alle toppia, peittänee vähäsen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Oikeastaan kangas on parempi kuin lehdessä,yksivärisenä monikäyttöisempi kun alle voi laittaa pitkähihaista tai topin. Itsellä sama juttu kaula-aukkojen kans. Kun seisot ja katsot peilistä niin OK ja kun töissä kumartelet ja liikut lasten kans niin tuntuu et kaikki on tarjolla, YÖK-tunne.Hienoja töitä teet!

Sirpa