30.4.07

Paatunut lankahamsteri

Eijeijei, en ole ollut shoppailemassa! Olen ollut raksalla saumaamassa laattoja... Taitaa minussa tosiaan olla hiukan hamsterin vikaa, sillä kävin laastin sekoituksen odotusajalla hiukan vilkuilemassa raksan varastoon jemmattuja lankakätköjäni ja ajattelin tuoda jotain lankaa kotiin neulottavaksi. Tässä tämä pikkusaalis:


Vyöteettömästä tummanruskeasta itsevärjätystä Novitan Kotiväki -langasta olen ajatellut jotain kesätoppia, Suvi -langoista hauskaa päähinettä, valkoisista Regia Silkeistä polvisukkia (ei taida kolme kerää silti riittää?), On Linen pinkeistä jotain Siljalle, Finon Alpakasta itselle huivi, ruskeista Fontyistä huivi kuten myös noista ihanista JYV -lahjaksi saaduista Kid Silk hazeista. Mutta koskas minä nämä meinaan neuloa kun entisiäkin on kesken aika monta ja nykyään aikaa menee paljon raksalla...

Näitäpä en ole tainnut vielä esitellä. Muinaisen Neuleideat 2006 -kilpailun pääpalkinnoksi Tikru voitti valitsemansa langan lisäksi huovutetun kulhon. Kulho on märkähuovutettu suoraan jonkin tupperastian päälle, kyljet on raa'asti viipaloitu terävillä saksilla ja väleihin on huovutettu pienet pallot erivärisestä villasta, samoin vielä reunus päälle. Punaiset osat on ommeltu paikoilleen. Kulhon nimi voisi olla vaikka Lumimarja.

Kahden muun sarjan palkinnoksi Mennahuulle ja Vattumadolle lähti heidän valitsemiensa palkintojen lisäksi Huopalangasta ja helmistä tehdyt mobilet. Kuvaaminen oli tosi hankalaa kun sisällä en saanut valoa riittävästi ja ulkona mihinpäin tahansa kuvatessa maisema tahtoi tulla "pääosaan". Mennahuun blogissa on hiukan onnistuneempi kuva mobilesta.

Onnittelut vielä näin jälkikäteen voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille ihanista neuleideoista!

2 kommenttia:

Kanerva kirjoitti...

Mobile on kaunis ja kippo myös.

Anonyymi kirjoitti...

Olisikohan sulla laittaa tarvikkeet mitä tuohon huovutettuun kulhoon tarttis ja ohje sen tekoon, niin sähköpostilla?
niilon1@gmail.com

Kiitos jos viitsit!