2.5.07

Ranteita kolottaa...

Ei ole eka kerta, kun oikea ranne tuntuu tuskaisalta. Alpakkaiset ranteenlämmittimet auttavat jonkin verran, mutta silti hiukan hirvittää että kumpi voittaa; rannekolotus vai armoton neulontavimmani...Neulontavimmastani sen verran, että sain viimein kunnon inspiksen. Olen pitkään, varmaan jo vuoden päivät, pyöritellyt mielessä ja paperilla erilaisia lehtikuvioita. Lehdet (kuten Kirissä) ovat vaan niin kertakaikkisen hurmaavia. Olen ajatuksissani halunnut jotain vielä kevyempää ja pitsisempää, mutta koska muutamasta neuleopuksestani ei ole vastaavaa neulemallia löytynyt, olen sitä yrittänyt ideoida itse. Aina on tullut jokin major force eteen ja pitsin suunnittelu on tyssännyt umpikujaan. Mutta nyt onnistuin. Jeah! Sain vihdoin pysymään silmukkamäärät kurissa ja kavennukset ja langankierrot järjestyksessä niin että mallitilkkukin onnistui ilman ongelmia! Mallista tuli varsin kaunis, tulette kyllä vielä jossain vaiheessa kuulemaan ja näkemään siitä lisääkin! Siihen asti saatte unohtaa koko aiheen... Nyt takaisin neulomaan!!11 kommenttia:

Palaga kirjoitti...

Odottelen innolla mallia tuohon huiviin!

Teija kirjoitti...

Ihanat nuo käsissäsi olevat lämmittimet, tosi nätit. Ja huivikin näyttää kivalta, väri ja mallineule.

Hansu kirjoitti...

Hienolta näyttää. Valmis huivi on sitten pakko nähdä!

Lettu kirjoitti...

Varmaan ideoit tosikauniin huivin :) Älä sentään enemmille rasitusvammoille asti itseäsi rääkkää ! Noh, paraskin neuvomaan täällä, kun ite piti neuloa kummassa asennossa käsi kantositeessäkin......

Päivänsäde kirjoitti...

Oi ihanuus millainen huivi.
Ihana väri ja kaunis malli. Kai joskus saamme ohjeen tuohon? :)

Kati kirjoitti...

Ihana malli!

Satu_U kirjoitti...

Oiiii! Innolla odottelen uutta malliasi. Ihanalta näyttää ainakin alku...saanhan sitten ohjeen, saanhan???? *anelee nöyränä, itse ei osaa suunnitella mitään*

Sia kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista! Olen neuloskellut huivia ihan innolla, olis kiva saada se vaikka seuraavan Ullan deadlineen mennessä valmiiksi, mutta saa nähdä miten onnistuu kun muu elämä hiukan rajoittaa neulomista.

PS. Finon Alpakka-Silkki on a-i-v-a-n i-h-a-n-a-a lankaa!!

famu kirjoitti...

Kyllä Sinun käsistäsi taas on syntymässä jotain niin ihanaisen kaunista.Toivottavasti ranteet kestävät.

Pupunen kirjoitti...

Aivan ihanan värisellä langalla teet tuota huivia!

Minäkin osottelen ohjetta.

AnniKainen kirjoitti...

Onpa kaunis huivi tulossa. Jos ohje tulee niin aion itsekin kokeilla vallankin jos siihen ei tule sellaista "raitaa" keskelle.

Älä vaan saa rannetuppitulehdusta.