13.5.07

Aurinkoista Äitienpäivää!!

Päivän kunniaksi sain vuoteeseen kahvit keksien, karkkien ja kortin kera, tarjottimen virkaa toimitti tuo ihanainen vaaleanpunainen salkku. Se on aivan mahtava ja sisältö on vähintäänkin tahdikas jokaista vaaleanpunaista työkalua myöden. Ja nuo tulevat sitten oikeasti käyttöön, eivät jää pölyttymään mihinkään kaappien kätköihin.Kaikista korneinta salkun sisällössä oli se, että nuo taskusta pilkottavat työkäsineet (jotka ensinnäkin ovat sinivalkoiset), ovat molemmat vasempaan käteen... mitäköhän se tahtoo kertoa?
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!!

11 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Kiitos samoin sinulle!
Saitpa mukavan lahjan!

TiinaV kirjoitti...

Hyvää äitienpäivää! Ihana lahja, tosi mageen väriset!

Pikkumyy kirjoitti...

Vau mitä työkaluja... Hyvää äitienpäivää.

Annika kirjoitti...

Oi! Tosi ihana! *tahtoo kans* Tosin mä en kyllä tekis tuolla mitään, olen tosi onneton kaikkien työkalujen kanssa.

Hansu kirjoitti...

Hieno salkku ja on sisältökin! Ilman vasaraa ei kyllä pärjää! Onko naisilla muka peukalo keskellä kämmentä näissä asioissa, jos kaikki asiat pitää tehdä vasemmalla kädellä? No, höh!

Urkki kirjoitti...

Voi kääk!!!
Mistä noin ihku setti on löytyny??!!! Tänne kans, nyt kyllä vihertää ja pahasti.:)
Onnittelut komiasta lahjasta, voi sinua onnenpekkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo sanoa, että olet saanut vajavaisen setin. Laita ostaja(t) kauppaan vaihtamaan hanskat ja tsekkaamaan muista pakeista että sun pakissa on kaikki muu oleellinen sisällä. Ihmisten rehellisyys ei kannata.

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Jep, kiitos kaikille, lahja on ollut mieluinen.

Lahjasta taisin antaa pientä vinkkiä ennen äitienpäivää. Eikä vajaa neljävuotias osannut olla hiljaa vaan lärpätteli minulle jo etukäteen salaisuutensa äidin uudesta salkusta.

Ano, vois olla kyllä ihan aiheellista vaihtaa nuo hanskat toimiviin, mutta koska hanskat sinällään ovat laadultaan heikot eikä lahjaa ole ostettu omalta paikkakunnalta, niin vaihto tulisi liian kalliiksi. Noh, onneksi netti ja sähköposti on olemassa, voidaan edes jotain nillittää ja reklamoida kauppiaalle :)

Koo kirjoitti...

Mistä noin hienoja saa?! Nimimerkillä 30-vuotisbileitä tiedossa ja tuo lahja on enemmän kuin ihana ja tarpeen.

Arteeni (Sia) kirjoitti...

Koo, olen nähnyt noita salkkuja ja pakkeja muissakin kaupoisa, mutta kyseinen malli löytyy Hong Kongista (ei sieltä maasta vaan kotimaisesta krääsäkeskuksesta).

Koo kirjoitti...

Googlatahan tietysti piti ja samaista (?) salkkua myy myös Invalidiliitto hintaan 40€. Ah, tunnen itseni jo hyväntekijäksi pelkästään ajattelemalla kaverin vaaleanpunaisen lahjan hankintaa! :D