19.4.07

Pikku-Äijälle

Tästäpä tällainen pikkutsetti Pikku-Äijälle, sukat ja lapaset sävy sävyyn. Koko on noin parivuotiaalle. Molemmat on neulottu kärjestä alkaen ja kummassakin on pitkät varret, jotta pienen miehen nilkat ja ranteet pysyvät varmasti suojassa (kuvissa varret on taitettu kaksinkerroin). Langasta suuret kiitokset Riikalle Saksaan!

Sukat ja lapaset
Neulottu pyöröpuikolla kärjestä aloittaen, lapasissa kiilapeukalo ja sukissa tiimalasikantapää.
Malli: Peruslapaset ja sukat (luotu 6 silmukkaa, lisätty joka kerroksella puikon molemmissa päissä silmukat kunnes silmukoita 14, ja joka toisella kerroksella kunnes silmukoita lapasissa 20 ja sukissa 24). Muut mitat on valittu mututuntumalla, toisessa parissa toistettu kuvion perusteella.
Lanka: Lana Crossa Weilenweit Inca (n. 60 g)
Puikot: 2 mm 80 cm peltipyörö

5 kommenttia:

Kayl kirjoitti...

Valtavaan upeat sukat ja lapaset,myös täma langa on ehdotomasti paras viime aikona kokeilema... itsellenikin juuri valmistin selläiset vaikka ilmän vaaleanpunaista ja vihreä ... :)

Sia kirjoitti...

Kiitos Kayl, lanka on kyllä tosiaan ihanaa ja mukavan ohutta! Mainiot sukat melkein mihin tahansa käyttöön!

Anonyymi kirjoitti...

Hi Sari, I think I've lost your current email address. Would you mind contacting me regarding the dark purple Merinosilk you sent me? Sorry to post this here, but I didn't know how else to reach you. Thank you, Denise (furukawadenise@aol.com)

Palaga kirjoitti...

Ihana setti ja pyöröpuikoilla!!!

famu kirjoitti...

Tervehdys Sia! Kiitos käynnistä!-Olen viime päivinä yrittänyt käydä sivuillasi,mutta joistain syystä kommenttilaatikko ei ole suostunut avautumaan.Kokeilenpa taas.-Herkullisen kaunis pikkumiehen setti!Tuota langan nimeä tavailen,mutta ei ole kyllä mitenkään tuttu.Sinulla taitaa olla paremmanlaatuiset lankakaupat ulottuvillasi kuin minulla pienessä maaseutukaupungissa Pirkanmaalla.Eilen kyselin lanka kaupoistani(2) baijerilaissukkia varten Fortissima-,Hjertegarn- tai OnLine-sukkalankoja,mutta eipä löytynyt mitään näistä.Tilaamalla saa kolmessa viikossa!!-Kauniita kevätpäiviä Sinulle toivottelee famu.