5.4.07

...Vielä on kevättä jäljellä, vielä on kylmiä päiviä...
Viileitä kevätpäiviä varten neuloin lapaset SNY 2006 -ystäväiseni lähettämästä merinovillasta (Schachenmayr nomotta Merino). Tikutin lapaset 2 mm:n pyöröillä, molemmat yhtä aikaa kärjestä aloittaen, varsi on tikutettu 3 mm:n pyöröllä. Lankaa meni vain noin 30 grammaa. Valitsin noin pienet puikot löysän käsialani vuoksi ja myös siksi, että halusin kunnon tiiviit lapaset, sitä niistä myös tuli. Tosin koko on noin kolmevuotiaalle vaikka kohteena oli yksivuotias (uudet, hiukan pienemmät, on jo aloitettu). Malli on oma sovellus kaikesta internetin ja reaalimaailman inputista.

Kiitokset Riikka ihanasta arpavoittolähetyksestä joka on tullut perille jo viime kuussa!! Ihania sukkalankoja ja tosi kiva Saksalainen neulelehti! Pääsin jo hiukan verryttelemään erittäin ruostunutta saksankielen taitoani kun selailin lehteä ja yllättävän paljon siellä tuntui olevan ymmärrettäviä kuvatekstejä kuten myös toteutettavia neuleita! Itse neuleiden ohjeissa joudun ihan varmasti turvautumaan sanakirjaan, nettiin tai Riikkaan. Paketissa oli mukana myös neljä pikkiriikkistä karkkipussia, jotka ovat kadonneet herkkusuiden hampaisiin jo hyvän aikaa sitten. Kiitos suuresti Riikka!

4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Kauniit lapaset! Sopivat vaikka hyvin yhteen tuon pari postausta taaksepäin olevan huivin kanssa.

Hansu kirjoitti...

Hienot lapaset. Kävitkö Ylivieskan Kärkkäisellä vai Oulussa? Ihastelin nuita tummia verhoja Yliveskassa, en vaan raaskinut ostaa, kun ei ole oikeastaan tarvettakaan.
Hyvää pääsiäistä!

Sia kirjoitti...

Kiitos Sari :) Itseasiassa lapaset sopisivat hyvin tämän Suvi-Tuuli-myssyn kanssa http://kadentaidot.blogspot.com/2006/09/suvi-tuuli-myssy.html, mutta lapasista tuli tosiaan vauvalle reilut. Näyttää siltä, että toisistakin tulee reilut, mutta jospa ne olisivat käyttökelpoiset :)

Hansu, kiitos, Ylivieskassahan minä shoppailin. Siellä oli toinenkin herkullinen tummanruskea kangas, jossa oli isoja kuvioita, ja se oli ihan ihastuttava...

Palaga kirjoitti...

Ihanat lapaset. Varmasti pehmoiset ja lämpöiset.