4.4.07

Uudet verhot ... verhokankaat!

Lomareissullani löysin vihdoin tulevan kotimme verhokankaat. Olisin tyytynyt "merkittömiinkin" kankaisiin, mutta minkäs teet kun ne oikeat löytyy, niin mikään muu ei sen jälkeen tunnu enää miltään ja kaikkea löytämäänsä vertaa vain niihin oikeisiin. Kankaisiin meni pieni omaisuus ja jouduinkin hiukan miettimään ja perustelemaan ostoksia jopa itselleni, miehen suostuttelu oli oikeasti helpompaa ("Ostetaan uus tallentava digiboxi ja ihanat verhokankaat uuteen kotiin, mä voin maksaa molemmat..." (meillä on yhteiset rahat)). Verhoista tulee kyllä tosi ihanat kunhan vain nyt saan ne ommeltua ja kunhan mieheni saa nikkaroitua niiden (ja meidän!) uuden kodin valmiiksi. Jaiks, en malttais odottaa!

Kuvassa siis verhokankaat Vallilan tämän kevään mallistosta, ostettu "Käkkäräiseltä". Suklaanruskeat verhot tulevat työhuoneeseen sekä ikkunaan että lasiruudullisten pariovien eteen. Vaaleampi harmaanruskea sekä kuviollisena että yksivärisenä tulee olohuoneeseen: kuviolliset reunoille ja yksiväriset niiden viereen ja välipuitten päälle (olohuoneessa on kolme vierekkäistä ikkunaa). Läpikuultava vaalea, jossa kiekuroita (ikäänkuin lankaa olisi purettu kerältä kankaan päälle) tulevat ruokailuerkkeriin, erkkerissä on yhteensä 5 ikkunaa. Ainakin ruokailuerkkerin verhot tulevat tampeilla kiinni ikkunan alareunaan, samoin työhuoneen oviverhoon tulee tampit.

Olisi siinä sitten ommeltavaa; yhteensä 15 verhoa, joissa 45 metriä ylä ja alapäärmeitä ja 50 (tai 77) metriä sivupäärmeitä (ainoastaan valkoisissa on niin siistit hulpioreunat, että ne ehkä voinee jättää ompelematta). Jokohan tänään laittaisin lapsen sen verran ajoissa nukkumaan, että ehtisin itse hiukan ommella, vai keräänkö vielä rohkeutta...?

Vaihdoin sivupohjaa. En ole oikein tyytyväinen tähän, mutta kai tämä on parempi kuin se entinen väritön ja ilmeetön. Onkohan missään uudelle bloggereille sellaisia sivupohjia, jotka toimis takuuvarmasti myös ääkkösillä? Itse en oikein jaksaisi alkaa muokkaamaan tätä sen enempää kuin on pakko.

2 kommenttia:

Susa kirjoitti...

Oi, miten ihania kankaita!!!

Palaga kirjoitti...

Aivan upeita verhoja olet hankkinut!