2.12.06

Käpypipo

Ekkana muistutus neulekisasta!! Vielä ehtii, kaikki mukaan!!
Photobucket - Video and Image Hosting
Valmiita kisatöitä voi katsella täältä. Onnea matkaan kaikille!Halusin paksusta langasta tehdyn ruskean resoripipon, Vanilla sattui vähän aikaa sitten sopivasti myymään ruskeaa Jannea, joten tartuin tilaisuuteen. Aloitinkin pipon reippaasti, mutta jo heti alussa puikot alkoivat tehdä ihan omiaan ja resorin tilalle alkoikin muodostua kivaa pintaneuletta. Päälaelle ilmaantui vielä pieni "kanta" ja näin resoripiposta tulikin ihan selvä Käpypipo. Nämä sooloilut ja kokeilut onnistuvat välillä ihan hyvin :)


Käpypipo
Malli
: Oma, lankana kaksinkertainen Janne (Asa Gjestal Spinneri) n. 100 g.
Neulottu 6 mm puikoilla (käsialani on löysä)
Kommentit: Tää on hyvä! Tulee varmasti käyttöön (ellei sitten villa ala kutittamaan, pikakäytössä ei vielä kutinaa ilmennyt).

SNY - ANU

Postipoika kävi soittamassa ovikelloa perjantaina ja toi ison kotipaketin suoraan eteiseen, minäkin sain viimein yllätyksen omalta SNY:ltäni. Paketista löytyi suklaakahvia ja maitosuklaata, sekä Stitch n Bitch - Virkkaajan käsikirja - Koukussa. Kortissa ilmoitettiin että vielä yksi yllätys olisi tulossa sillä se ei ollut ehtinyt mukaan tähän lähetykseen. Kiitos Anu.


Kuvameemin kuvat ovat yhä koneella - en ole ehtinyt niitä järjestelemään ja valikoimaan onnistuneimpia otoksia, mutta eiköhän nekin vielä tämän vuoden puolella ilmaannu kaikkien tirkisteltäviksi ;-)

6 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Tosi hieno pipo!

Anonyymi kirjoitti...

Ohoh, nyt vasta huomasin tuon kilpailun - mukavaa!

Kaunis on myös piposi ja yllärisi aivan huippu! Sain ko. kirjan Iso Gnulta ja melkein kaikki ohjeet oat to do -listalla!

Kati kirjoitti...

ONNEA!

Voitit mun lemmikki arvonnassa. otathan muhun yhteyttä maililla.

sillman.kati at gmail.com

Palaga kirjoitti...

Ihana pipo! Tosi mukavan näköinen malli.

Vanilla kirjoitti...

Ihana pipo! Kai ohje tulee jossain vaiheessa? [Niinku mulla ei ois tarpeeksi pipoja..]

Sia kirjoitti...

Kiitokset kaikille, pipo tosiaan onnistui ihan hyvin ja taitaa livenä olla paremman näköinen kuin kuvissa. Ohjettakin voisin yrittää raapustaa jossain vaiheessa vielä kun silmukkamäärät ym. on suunnilleen muistissa.

UG, osallistuthan kisaan!! Tuo kirja on ihan kiva. Itseasiassa olen virkannut sen verran paljon etten tarvi enää alkeistietoa eivätkä mallitkaan oikein säväyttäneet. Virkkaaminen on muutenkin jäänyt viimeaikoina niin vähälle, etten usko toteuttavani edes niitä paria laukkua jotka näyttivät kirjassa ihan ookoolle. Täytyy jättää kirja hetkeksi marinoitumaan ja vilkuilla myöhemmin josko se innostaisi hiukan enemmän ;-)