11.12.06

Postin tuomaa!

Muistakaa tämä: Photobucket - Video and Image Hosting neuleideat kisa, aika sen kuin vain vähenee!!! Hopi hopi kaikki mukaan vaan! Jo julkaistuja kilpailutöitä voi vilkuilla täällä!


Sain viimein viimeisen Salainen neuleystävä 2006 pakettini, kiitos siitä Anu! Paketista löytyi Dylonilla värjättyä Novitan Floricaa hiukan reilu 200g, kyseinen lanka on minun lempparini Novitan langoista ja Anu oli (liuku?)värjännyt ne ihanan pirtsakan viininpunaisiksi. Aikaisemmat ystäväpostit löytyvät täältä ja täältä.


Tässä lähimenneisyydessä olin onnettaren suosikki Katin Blogin lemmikkikisassa. Arvasin oikein muiden ohella, että Kati haaveilee fretistä, tästä hyvästä Kati lähetti minulle kortin, ihanan huopaheijastimen, ihanan pikku sydänkoristeen, sydäntarroja ja pikkukortteja - sekä Roope Ankan -lantit namupussin, mitä ei kyllä enää kuvaushetkellä ollut! Kiitos kovasti, paketti piristi päivääni ja namut pelastivat kyseisen illan!!


Olen ihan laiskuri ja retkupelle: Aloitin uudet baijerilaiset, tällä kertaa Maudn innostamana Regian ohuesta silkkisukkalangasta. Sukista tuleekin ihQut, mutta olen niin tuskastunut hituhituhitaisiin neuleisiin että päätin tehdä kierrettyjen oikeiden silmukoiden sijasta normaaleja. Niin, vaikka pilaan koko neulojakunnan maineen tällä oikaisulla, niin en aio perääntyä vaan nautin siitä että saan edes puoli senttiä lisää sukan vartta päivässä. Ruskea on kauden sana!


Pääsin vihdoin ja viimein päivittämään blogini beta-blogiksi, anteeksi jos innostuksestani ja mm. eri luokkien lisäämisestä aiheutuu haamupäivityksiä. Lupaan taas rauhottua jatkossa!

3 kommenttia:

joko kirjoitti...

voi ei! sinä muistutit noista sukista! minulla on sukkia syntynyt vaikka kuinka mutta nuo yhdet on saaneet odottaa viikkoja koskemattomina. saiskohan niitä joululomalla otettua esille?

Vanilla kirjoitti...

Voi ruskeaa regia silkkiä. Mulla on kerä valkosta, ku meijän lankakaupassa on vaa harmaa ja valkoista. Mutta hintakin on sitten 3.50e.

Maud kirjoitti...

Hyvältä ne näyttävät!
Lähetin meilin neuleideakisasta, oletko saanut sen?