12.12.06

Kiitos Vanilla!!

Edit: Pahoitteluni haamupäivityksistä. Säädän ulkoasua kohdalleen... saattaa paukkua vielä tämän illan ajan.... anteeksi! Ja muutoksia saa kommentoida rakentavassa hengessä!

Sain ison, pehmeän ja hyväntuoksuisen kirjeen! Ihanaa! Siellä oli houkutteva joulupaketti ja kortti! Tuoksu oli tosi tuttu mutta en saanut kaivettua muistojen lokeroista tarkempaa lähdettä.

Kortin mukaan lahja oli kiitokseksi Vanillalta, minun salaiselta SNY uhriltani =) Päätin pitää itseäni jännityksessä ja avata paketin vasta jouluna - kestin jännityksessä yli 7 tuntia kunnes pistin jouluradion soimaan ja päätin avata paketin joka tapauksessa! Olemme nimittäin joulun reissussa enkä varmaan viitsi ottaa mukaan ylimääräistä kannettavaa; joutuisin joka tapauksessa avaamaan sen ennen joulua sillä joulunpyhien yli pihtaaminen olisi jo vastoin minun kaikkia kykyjäni. Paketista löytyi ihanaa vaaleanpunaista Maija lankaa, Liljan tuoksuisia tuikkuja ja herkullista vadelma-karpalo maitosuklaata. Nami, tosi ihana paketti, päivän piristys ja pelastus (suklaa saa kummasti mielen rennommaksi kun on juuri saanut yli puolet lapsista nukkumaan ihan täydellisen yksinhuoltajapäivän jälkeen (siis se isompi ja vilkkaampi on nukkumassa, pienempi seuraa kohta perässä)! Vanilla, sinun ei olisi tarvinnut laittaa mitään kiitokseksi, jo koko SNY kampanja oli tosi mukava piristys ajen keskelle, olen tosi iloinen ja otettu kiitoksestasi. Kiitos siitä sinulle!

7 kommenttia:

Vanilla kirjoitti...

Äläs nyt, mä rakasta lahjojen ostelua:) Koko suvulle on jo liikaa joululahjoja ostettuna, joten ihanaa kun sai lahjoa jotain muutakin. Nuo Maijat lisäsin pakettiin jälkikäteen, kun perjantaina lankaostoksilla ollessani he pomppasivat syliini ja kertoivat haluavansa päästä ilahduttamaan sinua. Joten pidä hyvänäsi! :)

Ja ensi viikollahan on lisää postia luvassa tältä suunnalta!

Sia kirjoitti...

Lahjojen ostelu ja paketoiminen on kyllä kivaa! Varsinkin jos ostokset tai teokset osuvat suoraan saajansa tyyliin!

Ah - ihanaa Regia Silkkiä on tulossa ensi viikolla täydentämään minun lankavarastojani :-)

seijap kirjoitti...

Kiitos FIFI-III ohjeesta. Sain pingotuksesta tänä aamuna.

Palaga kirjoitti...

Kiva paketti ja ihanaa suklaata. Raskastan juuri tuota marjaista Fazeria.

Mukavia joulun aluspäiviä sinulle!

laurakoo kirjoitti...

Moeps. Päivittelin tänään blogiin siitä lapasten kärjestä aloittamisesta, kun taannoin kyselit...

eusu kirjoitti...

Hei! Tulin toivottamaan oikein rauhallista ja ihanaa Joulua sinulle ja perheellesi!

Vanilla kirjoitti...

Oikein hyvää joulua!