30.11.06

Puikkopipot

Puikkopipot
-Mitä ne on, sorminuket?
-Ei, katso kuvasarja niin tiedät!

Puikkopipot ovat näppärät n. 20 cm sukkapuikkojen vahdit; ne pitävät neulotut silmukat tallessa puikoilla. Ne myös pitävät vapaat puikot yhdessä jolloin ne on helpompi löytää. Oivallinen sukankutojan renki vaikka ”matkatyötä” varten!

Nämä ovat ensimmäiset protoversiot, tein ne salaiselle ystävälleni Vanillalle. Alunperin idealähteenä ovat olleet sekä omat kuminauhaviritykset, puikkopussukat että puiset torilla näkemäni ”puikkorengit”. Ideana nuo toimivat loistavasti, Vanillalta odotan palautetta käytännön tasolta, myös parannusehdotukset ovat lämpimästi tervetulleita! Olen siis tullut kaapista ja paljastanut itseni salaiselle ystävälleni, oma ystäväni on vielä iso mysteeri ja odotan jännityksellä tulevaa ;-)

10 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Ihanat! Hauska ja kekseliäs idea.

Maud kirjoitti...

Tosi hauskat!

Anonyymi kirjoitti...

Loistava idea, tuota pitää kokeilla!

Stricker kirjoitti...

Oi kuinka hyvä idea! Kokeiluun ehdottomasti! Kävis tosi hyvin myös noille Honkongin haloille, joilla juuri teen pipoja Jengasta. Ja raitapipo on myös tosi kaunis, mutta tuo neulontasysteemi kyllä kuullostaa minulle liian hitaalta. Tsemppiä raksalle!

joko kirjoitti...

näyttää hyvältä idealta! ja tuo raitapipo on kaunis. itsekin tekisi mieli kokeilla joskus tvåändstickningiä, kauniita neuleita olen nähnyt.

Kanerva kirjoitti...

Mieletön idea nuo puikkopipot!

Tanja kirjoitti...

Ihan idea! Täytyykin kokeilla :).

Laura Lavinia kirjoitti...

Näppärää! Mulla, kun puikot kulkee laukussa/kassissa/pussissa, niin aina joku niistä pistää kankaan tai sauman läpi reiän. Vihdoin löytyi ratkaisu!

kate kirjoitti...

Very cute and clever, just lovely! :D

junipa kirjoitti...

hieno idea!!:)