19.10.06

Neuleideat 2006 kyselyä

Kisa alkaa olla loppusuoralla! Ihania töitä olette itse kukin kisaan ilmoittaneet. Olin hiukan toivonut vielä runsaampaa osanottoa, siksipä ajattelinkin vielä muistuttaa että kisa-aikaa ei ole jäljellä enää kahta viikkoakaan!! Pukinkonttiin voi jo nyt tehdä ja ideoida vaikka mitä kivoja lahjuksia ja siinä sivussa, ikäänkuin itsestään, voi osallistua vielä tähän kilpailuunkin! Mutta kello käy ja päivät pyörivät vauhdilla!
Ajattelin kysellä tässä hiukan teidän aktiivisuudestanne ja mielipiteistänne. Olen kuullut ainakin muutaman aikovan osallistua kisaan, oletteko vielä samoissa aikeissa? Tai onko jolla kulla kisatyö valmiina (tai lähes valmiina) odottamassa julkaisua ja kisaan osallistumista ihan viime metreillä? Haluaisiko joku lisää kisa-aikaa (olen valmis jatkamaan kisaa kuukaudella tai vaikka vuoden loppuun, olisiko toiveita?)?
Mielenkiinnon herättämiseksi päätin paljastaa osan palkinnoista. Yleisöäänestyksen voittaja saa valita kuvan kolmesta tuotteesta mieluisimman; 2 x Topp Mohair (valkoinen), 200 g liukuvärjättyä merinovillaa (luonnonsävyt) tai korumainen langankatkaisuterä, jonka voi ripustaa vaikka kaulaan. Arvan valitsema henkilö saa valita kahdesta jäljellejääneestä vaihtoehdosta ja minun erikoisvalintani saa viimeisen jäljellejääneen tuotteen. Jokaisen näkyvän tuotteen arvo on noin 11-12 €. Tässä kuitenkin vain osa palkinnoista, jokaiseen palkintoon tulee lisäksi yllätys jota en vielä paljasta.
Nyt ei ole enää syytä epäröidä tai viivytellä, vaan kipin kapin puikkoja heiluttamaan! ...Tai koukkua, sillä lisäkategoriana on myös virkatut JA MUUTKIN kädentaidonnäytteet, joilla saa yhden arpalipun arpajaisiin (mutta ei siis osallistu kahteen muuhun palkintokisaan). Olkaa siis hyvät ja kommentoikaa tähän viestiin jotta tiedän päättää jatkosta =)
Tämän postauksen yläosassa on linkit sekä alkuperäiseen kisailmoitukseen että tähänastisiin kisatöihin! Käykääpäs tutustumassa! Ja osa palkinnoista on tässä alla:PS. Kuinkas tapaaminen Järvenpäässä tänään? Itsellä molemmat lapset sairastaa, joten osallistuminen jäi taas väliin :(

Edit: Neuleideat -kisa jatkuu vuoden 2006 loppuun asti!!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen saanut työni valmiiksi jo monta viikkoa sitten. Kuvat on vielä kamerassa ja ohje lyijykynällä muropaketissa tai jotain... Huomenna aamulla reissuun joten palaan asiaan kuun lopussa!

Hanna G

Krista kirjoitti...

Tekis mieli huutaa sitä lisäaikaa ;o) Muttei mun takia tartte. Itse asiassa luulin jotenkin, että tämä meni jo. Hyvä kun muistutit, minulla saattaisi olla (ainakin)yksi idea.

Ixu kirjoitti...

Minäkin voisin olla vinkumassa lisäaikaa... Vuoden loppuun ei ehkä olisi huono idea ollenkaan...

Maija kirjoitti...

Voi tekisi mieli osallistua, mutta on niin paljon muuta hässäkkää elämässä ylipäätään, ettei oikein mietintämyssy raksuta, eikä aikataulukaan anna periksi.

Ideoita kyllä mielelläni odottelen :o)

Taija kirjoitti...

Järvenpäässä olin vain minä :'(. Kukaan ei leiki mun kaa...

Neuloin pari kerrosta ja lähdin kotiin. Kulmis oli ääriään myöden täynnä, ei ehkä paras paikka neulojille, nytkin jaoin pöydän kahdesti vieraiden ihmisten kanssa. Viideltä tulee aalto ihmisiä ja toinen puoli kuudelta.

Onkohan kukaan ikinä tulossa neulomaan?

Anne kirjoitti...

Mä voisin tietty osallistua pullosuojuksellani tonne "muihin kädentaitoihin", jos huovutetut jutut otetaan mukaan.

Olis mulla ne palmikkoresoritöppösetkin, mutta niitä ei vissiin hyväksytä, kun sukkia ei otetan mukaan? Eihän ne ihan varsinaiset villasukat ole vaan vähän erikoisemmat versiot... Mitä rouva ylituomari on mieltä? Niistä olis ohjekin kirjoitettuna.

memmu kirjoitti...

Olisin tullut J-päähän, mutta oli rankka työpäivä ja menin päikkäreille.. Ylös pääsin vasta seittemän aikana :) Mulle toi klo 17 on vähän liian aikainen, jos oon kolmen jälkeen tullu töistä ja julkisilla pitäis J-päähän posottaa.. En oo koskaan neuletapaamisissa ollut, ja vasta lähiseudulle muuttaneena ois ollu ihan kiva tulla, mutta joka ilta tällä viikolla on tuota menoa muutenkin ollut. Ehkä sitten ensi kerralla...

Susa kirjoitti...

Voisin kyllä osallistua, jos keksisin jonkun hyvän...
Mutta ei minun takiani tarvitse jatkaa kisaa, jos muut ovat jo valmiita :)

Anonyymi kirjoitti...

olin vasta puoli kuusi lankakaupan suljetun oven takana ja sitten menin vastapäisen urheilukaupan ale myyntiin kun en uskonut että kulmiksessa on neulojia (tyhmä minä) eli melkein kohdattiin taijan kanssa :-), neulomus oli kyllä mukana ja vauva...en voinut huhuilla aiemmin onko tulijoita kun oma tuleminen oli epävarmaa.
-päivii

vattumato kirjoitti...

Mulla olisi uusi, tällä kertaa neulottu työ kilpailuun. löytyy blogistani tuoreimpana postauksena.

Sia kirjoitti...

Pahoitteluni hiljaisuudesta blogissani, meidän nettiyhteys takkuaa tosi pahasti eikä tällä kertaa voine syyttää edes yhteyden tarjoajaa...

Kirjaan kaikki uudet työt mukaan kisaan heti kun netti toimii yhtään paremmin!

Parin henkilön vastauksen ja oman nettitilanteeni vuoksi KISA-AIKAA JATKETAAN VUODEN LOPPUUN ASTI (huh, kuulikohan kaikki?). Laitan tästäkin kyllä vielä ihan oikeaa postausta kunhan yhteys pysyy päällä kauemminkin kuin minuutin...

I'll be back!

famu kirjoitti...

Luinko oikein,että siis neulekisa ei päätykään 31.10,vaan jatkuu vuoden loppuun?Näin lukemani ymmärsin ja otan todesta!

Sia kirjoitti...

Famu, kyl kyl, luit ihan oikein!! Nyt ehtii tehdä vielä suht isonkin projektin kisatyöksi! Tai jotain hienoa pukinkonttiin ja sillä samaisella työllä voi osallistua tähän kisaan!! Eikös olekin hieno juttu!

Kisa on siis käynnissä koko loppu vuoden, ja kuten jo aikaisemmin on lipsuttu alkuperäisestä aiheesta, niin kaikkien muidenkin kädentaitojen alojen työt voivat ilmoittautua mukaan yhden arpalipun verran :)

Palkinnotkin on osittain esitelty. Noiden kuvattujen palkintojen lisäksi jokaiseen kolmeen lahjaan tulee mukaan jotain itsetehtyä/ideoitua kisan alkuperäiseen aihepiiriin sopivaa lahjusta sekä mahdollisesti vielä jotain ihan ylimääräistä kivaa... Suosittelen kyllä jokaista ravistamaan pääätään sen verran, että sieltä irtoaa jokin kiva idea tehtäväksi tähän kisaan!

Hitsin jutskat kun sais nyt tämän nettiyhteyden toimimaan kunnolla... täytyy vaan ensin tilata uusia osia :(