27.10.06

Täällä ollaan taas!

Meidän nettiyhteys on jumittanut ihan kybällä!! Siksi blogin päivitys on jäänyt ihan minimiin. Onneksi nyt yhteys taas toimii ja voin palata takaisin normaali järjestykseen. Käsityörintamalla, erityisesti neulonnan saralla, on ollut aika hiljaista sillä minulla ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Lapset, raksa ja muu elämä on ollut nyt hiukan aikaisempaa vilkkaampaa, joten yhtää neulomusta ei ole valmistunut pitkään aikaan. ...uuden työn olen kyllä aloittanut, sillä ilmojen kylmetessä minun oma pääni alkoi huuteleman Shedirin perään ;-). Neulonnan sijasta olen hiukan nikkaroinut, niistä laitan lisätietoa ja kuvia myöhemmin...

Neuleideat 2006 kisan aikataulua on venytetty! Kisa jatkuu nyt koko tämän vuoden loppuun asti, joten odotan vielä montaa uutta osallistujaa kisaan! Edellisessä viestissä on esitelty osa kisan palkinnoista, toinen osa on jo työn alla, mutta ne jääköön vielä salaisuuksiksi. Nyt siis vikkelästi aivosolut toimintaan ja ideoimaan! Voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla; voit tehdä oman työsi vaikka lahjaksi pukinkonttiin ja osallistua samalla työllä tähän kisaan! Neuleideoiden lisäksi arvontaan voi osallistua myös muilla kädentaitojen näytteillä (kirjaankin jo ilmoitetut työt listaan heti tämän viestin jälkeen) ja alkuperäisten sääntöjen mukaan palkintoja jaetaan yleisöäänestyksen perusteella, arpomalla ja minun valitsemalleni jollakin tapaa edukseen olevalle työlle ;-)

5 kommenttia:

Maud kirjoitti...

No nythän täytyy oikein urakalla lähtee miettimään jotain hauskaa kun lisäaikaa tuli noin rutkasti!

Kanerva kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

Anonyymi kirjoitti...

kohta pamahtaa uusi tasaluku rikki, onnea komeasta kävijämäärästä. Toivottaa lukija numero 59999.

Helmis kirjoitti...

Hei, mulla olis yks tarjokas neuleideoihin. Käykö se, vaikka onkin sukka? Tämänpäiväisessä postauksessa löytyy kuva ja seliseliosasto.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
ihanaa! Hieman Kalifornian reissusta vielä jetlagilaisena heräsin äsken (klo 21.10) viimeistelemään ohjetta voittotyöhöni (itsevarmuus se naisen tiellä pitää), mutta nyt siis aikaa onkin vielä! Hienoa!

Hanna G
PS. It-ryhmä keskiviikkona Järvenpäässä!