28.7.06

Ensi viikkoa odottaessa

"Jännittää!" -sanoi mummo kun kahvimerkkiä vaihtoi.

Uskaltauduin sitten pitkän jahkailun jälkeen kokeilemaan Ebayta ja hommasin Paypal tunnuksetkin. Toivottavasti kaikki sujuu ettei tarvi itkeskellä!! Muiden innoittamana huutelin bampupyöröjä ja sukkapuikkoja, katsotaan kuinka huuteluille käy! Peukuttakaa! Ja toivottavasti makselutkin sujuvat, olen aika vihreä ja kokematon noissa paypal -jutskissa. Edit: Ainakin jotain huutoja voitin, nyt sitten jännätään vaan sen maksuosaston kanssa ;-)

Tilasin myös liukuvärjättyä merinovillaa vaaleissa ja violeteissa sävyissä... ihan vaan varmuuden vuoksi ajattelin noita huivilankavarastoja kartuttaa talvea varten JOS vaikka sattuu satamaan niin paljon lunta ettei kotikylään jaeta postia ja täältä ei pääse itse mihinkään. Nih, eihän sitä tiedä mitä kaikkea voi sattua ;-)

Niin ja tuossa yhtä muuta kirjaa tilatessa klikkailin adlibriksen ostoskoriin muutaman neuleaiheisenkin kirjan... tähään tuli ilmoitus että ne ovat jätetyt postin kuljetettavaksi. Ah!!!

Huivivaihtokamuni Hanna ilmoitti että huivini on valmis ja on juuri pingoittumassa; onpahan vielä lisää aihetta odottaa innolla ensi viikkoa!!

Bongasin Suomalaisesta kirjakaupasta Neuleita Kullannupulle -kirjan. Se oli alle puoleen hintaan joten investoin sen vihdoin neulekirjastoni jatkoksi. Se sisältää kivoja perusneuleita 0-9 kk ikäisille vauvoille. Neuleet ovat yksinkertaisen oloisia mutta varmasti toimivia. Ja kuvat ovat tosi herkullisia!!

Punaisävyinen FifiIII on edennyt jonkin verran, tykkään kovasti tuosta liukuvärjätystä langasta!! Veikkaisin että se on seuraava valmistuva työni ;-) Pikku pelko on kuitenkin takapakarassa kun langassa on välillä hiukan paksumpia kohtia ja välillä ihan hönkäyksen ohuita pätkiä... entä jos ne ohuet kohdat eivät kestäkään??


Edit: Lisäsin kuvan.

2 kommenttia:

Stricker kirjoitti...

Paypal on kyllä hyvä juttu ja toimiva sellainen ja vielä turvallinenkin. Juuri peruttiin yksi Ebay-kauppa, jossa firma lähetti uutena käytetyn hiiren, ja saatiin rahat Paypalin kautta takaisin. Ja Ebay se vasta hyvä onkin :-).
Yritin muuten kehua kovasti sun FifiIII:tasikin tuossa joku päivä, mutta kämmäsin ilmeisesti viestin taivaan tuuliin. Aivan ihana ja ohjetta odotan kuin kuuta nousevaa :-). Minäkin suunnittelen alkavani neuloa huiveja kunhan tuo pieni mies aloittaa tarhan ja mulla alkaa oma elämä .-). Tosin tahti on kyllä ihan murtosellainen sun tahtiisi verrattuna! Vieläkään en osaa muuta kuin lähes sanattomana seurata sun huivitahtiasi!

vikke* kirjoitti...

mä ostin samaisen kirjan myös suomalaisen alesta ;)