25.1.06

Vauvalle makuupussi ja mekko

Jesh, vihdoinkin sain valmiiksi pari ompelusta. Koneen jätin silti vielä levälleen tuonne keittiön pöydälle, josko saisin ommeltua vielä jotain. Mutta tässä nyt kuitenkin pari tuotosta, ensimmäisenä makuupussi joka toimii hyvin lämpöpussina sitten vielä ensi talvenakin! Tuo makuupussi mennennee ihan hyvin vaunuissa lisälämmikkeenä sekä myöhemmin teen siihen rattaiden 5-pistevöitä varten reiät, käyttöikää on siis jonkin verran, mutta haaveena olisi vielä tekaista pienenpieni makuupussi turvakaukaloa varten, johon tulisi myös reiät kaukalon turvavöitä varten. Se helpottaisi huomattavasti automatkoja vauvan kanssa, kun kaukaloon ei tarvitsisi pukea niin paljon vaatetta ja makuupussin vetoketjun saisi avattua heti kun auto on tarpeeksi lämmin. Noita samoja kankaita (vakosametti + fleece + vanu) jäikin sen verran, että niistä vielä pienen pussin saisi tehtyä.

Lisäksi tein (jälleen kerran omasta päästä) vauvalle liivimekon. Se on käännettävä, josta toinen puoli on ruskeaa ja toinen puoli vaaleanpunaista trikoota. Nepparit on olkapäillä, joten ne eivät paina pienen selkää selällään maatessa. Vaaleanpunaisella puolella ei ole vielä mitään kuvaa piristeenä, täytynee sinne jotain pientä kehitellä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ai kun ihanat!

-miu- kirjoitti...

Se turvakaukalo pussi on kyllä kätevä. Minä laiskana uhrasin siihen tarkoitukseen äitiyspakkauksessa tulleen makuupussin, kun ei sille oikein muuta käyttöä ollut...
Mekkoja makuupussi ovat oikein nätit, ihanan väriset!

Arteeni kirjoitti...

Kiitos molemmille =D

Meilläkin olisi tuo esikoisen aikainen makuupussi, mutta sillä on niin paljon tunnearvoa, etten raaski sitä "turmella" vaikka hyvään käyttöön tulisikin. Varasuunnitelmana on silputa kirppispussi, siis jos vain en saa itse aikaiseksi ommella kokonaan ;-)

Niina kirjoitti...

Eipä ollut muuten Priimassa 2.5mm:n Addeja minkäänlaisia.

Arteeni kirjoitti...

No eipä se mitään, siinä oliskin mulle sitten syytä tehdä nettitilaus ja samalla vois ehkä tilata jotain lankaakin... ;-) Kiitos sulle kuitenkin kovasti!